Taekwondourheilijat

Taekwondourheilijat 2011 ry on taekwondoseura, joka tarjoaa huippuluokan taekwondo-opetusta uudella, ammattimaisella tavalla. Seuran ohjaajat ovat maamme ehdotonta eliittiä, josta kertoo mm. ohjaajien yli 20 Suomen mestaruutta olympiataekwondossa. Seura tarjoaa systemaattista taekwondoharjoittelua eri ikäryhmille alkaen 3-vuotiaista lapsista.

Liikesarjat

Tässä on linkki Taeguk -liikesarjoihin. Taeguk liikesarjat ovat värivoiden liikesarjoja. Taeguk liikesarjat WTF (YouTube) Jos opiskelee itsenäisesti liikesarjoja niin tätä videota on hyvä käyttää mallina.  

Katso sivun »

kartta_salille

Sali

Taekwondourheilijoiden sali sijaitsee Helsingissä, hyvin kulkuyhteyksien äärellä Vihdin tien ja Kehä 1:n risteyksessä, osoitteessa Ruosilankuja 3 C. Sali on tilava, moderni ja siisti, ja tarjoaa erinomaiset puitteet sinunkin taekwondoharjoitteluusi. Salillamme on mm. lasten vanhemmille miellyttävät puitteet viettää aikaa harjoitusten aikana. Kahviosta saa pientä virvoketta, mukavassa oleskelunurkassa voi lukea lehtiä, katsella televisiota tai seurata lasten harjoituksia. …

Katso sivun »