Sali

Taekwondourheilijoiden sali Helsingissä

Taekwondourheilijoiden sali sijaitsee Helsingissä, hyvin kulkuyhteyksien äärellä Vihdin tien ja Kehä 1:n risteyksessä, osoitteessa Ruosilankuja 3 C. Sali on tilava, moderni ja siisti, ja tarjoaa erinomaiset puitteet sinunkin taekwondoharjoitteluusi.

Salillamme on mm. lasten vanhemmille miellyttävät puitteet viettää aikaa harjoitusten aikana. Kahviosta saa pientä virvoketta, mukavassa oleskelunurkassa voi lukea lehtiä, viettää aikaa muiden vanhempien kanssa tai seurata lasten harjoituksia. Salin sijainti aivan Malminkartanon ja Kannelmäen loistavien lenkkipolkujen ääressä mahdollistaa vaikkapa vanhempien lenkkeilyt lasten harjoituksen aikana.

Pääkaupunkiseudun joukkoliikenne toimii Salillemme hyvin. Tarkista Helsingin, Espoon ja Vantaan joukkoliikennemahdollisuudet ja -aikataulut osoitteesta:
http://www.hsl.fi/

Vuokraa sali omaan tilaisuuteesi

TU11 vuokraa salia myös ulkopuolisille. Viikolla vapaita aikoja on runsaasti vapaana 7.00-17.00.  Viikonloppuna vapaita vuoroja on pääasiassa lauantaisin. Voit tarkistaa tilanteen harjoitusajat-sivuilta. Käytössä on n. 200 neliötä taekwondomattoa (jaettavissa verholla kolmeen osaan), erittäin siistit pukuhuoneet ja pieni kahvio / oleskelutila. Välineistä mainittakoon mitsit, potkumaalit, 2 x RedCord, kuntopallo, bosu, speedladderit, kartiot jne…

Toivomme sinulta yleistä siisteyttä, mutta hoidamme itse varsinaisen siivoamisen. Alakerran ravintola on auki lounasaikoina.

Ota yhteyttä meihin info@taekwondourheilijat.fi