Palaa kohteeseen Harjoitusryhmät

Vauvataekwondokurssi (2kk-1-vuotiaat)

Vauvataekwondo 2kk-1-vuotiaalle – jumppa vauvalle ja vanhemmalle

Kevään 2018 vauvataekwondo peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Keväällä jatkuva vauvataekwondo on yhteinen jumppa vauvalle ja vanhemmalle! Tunti on erityisesti suunnattu vanhemmalle ja paikallaan olevalle, ryömivälle, pyörivälle tai konttaavalle vauvalle. Tarjolla on myös muita perhetaekwondokursseja.

IMG_2210Tuntikuvaus

Vauvataekwondo tarjoaa aikuiselle ja vauvalle mukavan yhteisen liikuntahetken, jossa vahvistamme lihaksia, kuntoutamme sekä treenaamme kehoa ja tutustumme lajiin. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta taekwondosta, joten kaikki ovat tervetulleita tutustumaan vauvataekwondoon. Tunnit on suunniteltu siten, että kaikki vanhemmat ikään, kokoon ja kuntoon katsomatta voivat osallistua.

Tunti koostuu kevyestä alkulämmittelystä, lihaskunnosta, venyttelystä ja lajiin tutustumisesta. Vaikka vauvataekwondo on suunnattu pääosin aikuiselle, on vauva tiiviisti mukana harjoituksissa. Lämmiteltäessä ja lihaskuntoa treenattaessa vauva on pääosin aikuisen sylissä ja toimii samalla mukavana lisäpainona. Vauvalle sopiessa vanhempi voi käyttää harjoitteissa myös oman kehon painoa tai kahvakuulia. Tunneilla edetään vauvojen ehdoilla, joten vauvan voi syöttää tai vaipan voi vaihtaa tunnin aikana tarvittaessa.

Vauvataekwondo soveltuu parhaiten yli kaksikuisille vauvoille, jotka osaavat jo kannatella päätään.

Aikataulu

Keväällä 2018 vauvataekwondo on tauolla vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Syksyllä kurssi järjestetään taas ja kevään kurssille ilmoittautuneet ovat etusijalla syksyn ilmoittautumisissa.

Salin ovet avautuvat viimeistään 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Tunnin jälkeen salille voi jäädä rauhassa syöttämään ja hoitamaan lasta.

Ohjaaja

Ohjaajana toimii Pauli Raivio (4. dan), joka on itsekin treenannut mukana vauvakurssilla Akseli-poikansa kanssa.

Maksut

Kausimaksu 100€ kattaa 10 harjoituskertaa. Ilmoittautuminen on sitova. Kurssista lähetetään lasku ilmoittautuneille vähän ennen kurssin alkua. Kurssi järjestetään kurssin minimimäärän (8) täyttyessä. Mikäli kurssin tunneilla on tilaa, kertamaksulla (12€) voi osallistua tunneille sopimalla siitä ohjaajan kanssa. Kurssit ovat kuitenkin olleet suosittuja, joten kannattaa varata paikka koko kurssille! Osallistuminen on mahdollista maksaa myös Smartum-liikuntaseteleillä.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa

Voit ilmoittautua mukaan laittamalla sähköpostia ohjaajalle osoitteeseen lapset@taekwondourheilijat.fi. Mikäli ette ole varma, mihin ryhmään teidän olisi paras ilmoittautua, niin autamme myös sen kanssa mielellämme! Kurssille otetaan mukaan rajallinen määrä, joten ilmoittauduthan ajoissa! Nähdään treeneissä!

 

IMG_2318 Vauvataekwondossa pidetään kiinni tavoitteista.

Vauvataekwondossa pidetään kiinni tavoitteista