Palaa kohteeseen Harjoitusryhmät

Vauvataekwondokurssi (2kk-1-vuotiaat)

Vauvataekwondo 2kk-1-vuotiaalle – jumppa vauvalle ja vanhemmalle

Syyskuussa jatkuva vauvataekwondo on yhteinen jumppa vauvalle ja vanhemmalle!

IMG_2210Tuntikuvaus

Vauvataekwondo tarjoaa aikuiselle ja vauvalle mukavan yhteisen liikuntahetken, jossa vahvistamme lihaksia, kuntoutamme sekä treenaamme kehoa ja tutustumme taekwondoon helppojen harjoitteiden avulla.

Tunti koostuu kevyestä alkulämmittelystä, lihaskunnosta, venyttelystä ja lajiin tutustumisesta. Vaikka vauvataekwondo on suunnattu pääosin aikuiselle, on vauva tiiviisti mukana harjoituksissa. Lämmiteltäessä ja lihaskuntoa treenattaessa vauva on pääosin aikuisen sylissä ja toimii samalla mukavana lisäpainona. Vauvalle sopiessa vanhempi voi käyttää harjoitteissa myös oman kehon painoa tai kahvakuulia. Tunneilla edetään vauvojen ehdoilla, joten vauvan voi syöttää tai vaipan voi vaihtaa tunnin aikana tarvittaessa.

Vauvataekwondo soveltuu parhaiten yli kaksikuisille vauvoille, jotka osaavat jo kannatella päätään.

Aikataulu

Kevään 2019 kurssi järjestetään 29.1.-9.4. tiistaisin klo 12:30-13:30.

Harjoituksia ei järjestetä:

19.2. – koulujen talviloma

Ohjaaja

Ohjaajana toimii Minna Liiri, jolla on fysioterapeutin koulutus ja kokemusta taekwondoryhmien ja perheryhmien ohjaamisesta.

Maksut

Kurssimaksu on 110 €.

Kurssista lähetetään lasku ilmoittautuneille vähän ennen kurssin alkua. Mikäli kurssilla on tilaa, kertamaksulla (15 €) voi osallistua tunneille sopimalla siitä ohjaajan kanssa.  Harjoittelun voi maksaa yleisimpien liikuntasetelipalveluiden kautta.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa

Voit ilmoittautua mukaan alla olevalla lomakkeella. Lisätietoja voit tiedustella osoitteesta lapset@taekwondourheilijat.fi. Kurssille otetaan mukaan rajallinen määrä harrastajia, joten ilmoittauduthan ajoissa!

Huom! Suuren kysynnän vuoksi ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautuminen: 

IMG_2318 Vauvataekwondossa pidetään kiinni tavoitteista.

Vauvataekwondossa pidetään kiinni tavoitteista.