Palaa kohteeseen Harjoitusryhmät

Taaperotaekwondokurssi (1-2-vuotiaat)

Taaperotaekwondoa 1-2 -vuotiaille lapsille – jumppa taaperolle ja aikuiselle 
taaperotaekwondo-4

Tammikuussa jatkuva 1-2-vuotiaille (jo käveleville) lapsille ja heidän vanhemmilleen suunnattu taaperotaekwondo on yhteinen jumppa lapselle ja vanhemmalle! Kursseja on tarjolla kaksi ja kursseille voi osallistua myös kesken kauden. Tarjolla on myös muita perhetaekwondokursseja.

Tuntikuvaus

Taaperotaekwondo on yhteinen jumppa lapsille ja aikuisille. Tunti koostuu hauskasta alkulämmittelystä, lihaskunto-osioista sekä lyhyestä venyttelytuokiosta. Lajiin tutustutaan pieni määrä kerrallaan. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta itsepuolustus- ja kamppailulajeista, eli kaikki ovat tervetulleita tutustumaan taaperotaekwondoon. Tunnit on suunniteltu siten, että kaikki vanhemmat ikään, kokoon ja kuntoon katsomatta voivat osallistua. Taaperotaekwondossa myös lapsi pääsee harjoitteluun mukaan, sillä tunneilla harjoitellaan myös taaperoille tärkeitä taitoja.

Aikataulut

Keväällä 2018 järjestetään kaksi kurssia: toinen keskiviikkoisin ja toinen sunnuntaisin.

Keskiviikkokurssi pidetään 31.1.-14.3. & 4.4.-23.5. keskiviikkoisin klo 10.30-11.30. Kurssin loppupuolella on yksi taukoviikko, joka määritetään kurssin alussa. Harjoituskertoja kertyy 14 koko keväälle. Voit ilmoittautua myös vain kurssin alkupuolelle tai loppupuolelle. Ryhmää suositellaan noin vuoden ikäisille. Ohjaajana toimii Saija Sinisalo.

Sunnuntaikurssi pidetään 28.1.-22.4.2018 sunnuntaisin klo 16-16.45. Harjoituksia ei ole viikoilla 7,8 ja 13 (18.2.&25.2. hiihtoloman yhteydessä ja 1.4. pääsiäispäivänä). Harjoituskertoja kertyy 10. Ohjaajana toimii Tanja Raivio.

Salin ovet avautuvat viimeistään 15 minuuttia ennen tunnin alkua.

MaksuttaaperoI

Keskiviikon kausimaksu 140€ kattaa keskiviikkokurssin kaikki 14 harjoituskertaa. Sunnuntain kausimaksu 100 € kattaa kaikki sunnuntaikurssin 10 harjoituskertaa. Useampi perheenjäsen voi osallistua kurssille 30€ lisämaksusta.

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssista lähetetään lasku ilmoittautuneille vähän ennen kurssin alkua. Kurssi järjestetään kurssin minimimäärän (5) täyttyessä. Mikäli kurssin tunneilla on tilaa, kertamaksulla (12€) voi osallistua tunneille sopimalla siitä ohjaajan kanssa. Kurssit ovat kuitenkin olleet aina täynnä, joten kannattaa varata paikka koko kurssille! Osallistuminen on mahdollista maksaa myös Smartum-liikuntaseteleillä.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa

Voit ilmoittautua mukaan laittamalla sähköpostia osoitteeseen lapset@taekwondourheilijat.fi. Mikäli ette ole varma, mihin ryhmään teidän olisi paras ilmoittautua, niin autamme myös sen kanssa mielellämme! Kurssille otetaan mukaan rajallinen määrä, joten ilmoittauduthan ajoissa!

Nähdään treeneissä!taaperotaekwondo-9