Palaa kohteeseen Harjoitusryhmät

Taaperotaekwondokurssi (1-2-vuotiaat)

Taaperotaekwondoa 1-2 -vuotiaille lapsille – jumppa taaperolle ja aikuiselle 
taaperotaekwondo-4

Tuntikuvaus

Tunti koostuu hauskasta alkulämmittelystä, lihaskunto-osioista sekä lyhyestä venyttelytuokiosta. Myös taekwondon lajitekniikoita kokeillaan ja niitä hyödynnetään ominaisuusharjoitteissa. Taaperoiden kanssa harjoitellaan liikkumista erilaisialla pinnoilla ja alustoilla, totutellaan kehon erilaisiin asentoihin ja tietty vietetään hauskaa yhteistä aikaa! Taaperot ovat useimmissa aikuisten liikkeissä mukana lisäpainoina.

Aikataulut

Kevään 2019 kurssi pidetään 27.1.-14.4. sunnuntaisin klo 16.15.-17:00.

Harjoituksia ei pidetä:

17.2. – Koulujen talviloma
17.3. – Taukoviikko

Ohjaaja

Ohjaajana toimii Tanja Raivio (2. dan). Tanjalla on kaksi Taekwondoliiton junioriohjaajakoulutusta ja kaksi Voimisteluliiton perhejumppakoulutusta suoritettuna. Hänellä on myös yli seitsemän vuoden kokemus lapsiryhmien ja yli neljä vuotta perheryhmien ohjaamisesta. Ohjaajana hänellä on varma, iloinen ja luonnollinen ote kaikenikäisten lasten ohjaamisessa.

MaksuttaaperoI

Kurssimaksu on 110€. Toinen vanhempi voi osallistua mukaan kurssille 30€ lisämaksusta.

Kurssista lähetetään lasku ilmoittautuneille vähän ennen kurssin alkua. Mikäli kurssilla on tilaa, kertamaksulla (15€) voi osallistua tunneille sopimalla siitä ohjaajan kanssa. Harjoittelun voi maksaa yleisimpien liikuntasetelipalveluiden kautta.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa

Voit ilmoittautua mukaan alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Lisätietoja voit kysyä osoitteesta lapset@taekwondourheilijat.fi. Mikäli ette ole varma, mihin ryhmään teidän olisi paras ilmoittautua, niin autamme mielellämme. Kurssille otetaan mukaan rajallinen määrä, joten ilmoittauduthan ajoissa!

Huom! Suuren kysynnän vuoksi ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautuminen: 


taaperotaekwondo-9