↑ Palaa Harjoitusryhmät

Taaperotaekwondokurssi (1-2-vuotiaat)

Taaperotaekwondo jatkuu syksyllä – jumppa taaperolle ja aikuiselle 

– KEVÄT 2017 TÄYNNÄ
taaperotaekwondo-4

Tammikuussa jatkuva 1-2-vuotiaille (jo käveleville) lapsille ja heidän vanhemmilleen suunnattu taaperotaekwondo on yhteinen jumppa lapselle ja vanhemmalle! Kurssille voi osallistua myös kesken kauden. Tarjolla on myös muita perhetaekwondokursseja.

Tuntikuvaus

Taaperotaekwondo on yhteinen jumppa lapsille ja aikuisille. Tunti koostuu hauskasta alkulämmittelystä, lihaskunto-osioista sekä lyhyestä venyttelytuokiosta. Lajiin tutustutaan pieni määrä kerrallaan. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta itsepuolustus- ja kamppailulajeista, eli kaikki ovat tervetulleita tutustumaan taaperotaekwondoon. Tunnit on suunniteltu siten, että kaikki vanhemmat ikään, kokoon ja kuntoon katsomatta voivat osallistua. Taaperotaekwondossa myös lapsi pääsee harjoitteluun mukaan, sillä tunneilla harjoitellaan myös taaperoille tärkeitä taitoja.

AikatauluttaaperoI

Kevään harjoitukset pidetään 29.1.-7.5.2017 sunnuntaisin klo 16:15-17. Salin ovet avautuvat viimeistään 15 minuuttia ennen tunnin alkua.

Harjoituksia ei ole viikolla 7, 8, 14 ja 15 (19.2. ja 26.2. hiihtoloman yhteydessä sekä 9.4. palmusunnuntaina ja 16.4. pääsiäisenä). Harjoituskertoja kertyy 11.

Ohjaajat

Ohjaajana toimii Tanja Raivio (2. dan). Tanjalla on kaksi Taekwondoliiton  junioriohjaajakoulutusta ja kaksi Voimisteluliiton perhejumppakoulutusta suoritettuna. Hänellä on myös yli kuuden vuoden kokemus lapsiryhmien ja yli kolme vuotta perheryhmien ohjaamisesta. Ohjaajana hänellä on varma, iloinen ja luonnollinen ote kaikenikäisten lasten ohjaamisessa.

Maksut

Kausimaksu 110 € kattaa kaikki 11 harjoituskertaa. Ilmoittautuminen on sitova. Kurssista lähetetään lasku ilmoittautuneille vähän ennen kurssin alkua. Kurssi järjestetään kurssin minimimäärän (5) täyttyessä. Mikäli kurssin tunneilla on tilaa, kertamaksulla (12€) voi osallistua tunneille sopimalla siitä ohjaajan kanssa. Kurssit ovat kuitenkin olleet aina täynnä, joten kannattaa varata paikka koko kurssille! Osallistuminen on mahdollista maksaa myös Smartum-liikuntaseteleillä.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa

Voit ilmoittautua mukaan laittamalla sähköpostia ohjaajalle osoitteeseen lapset@taekwondourheilijat.fi. Mikäli ette ole varma, mihin ryhmään teidän olisi paras ilmoittautua, niin autamme myös sen kanssa mielellämme! Kurssille otetaan mukaan rajallinen määrä, joten ilmoittauduthan ajoissa!

Nähdään treeneissä!taaperotaekwondo-9