Palaa kohteeseen Harjoitusryhmät

Taaperotaekwondokurssi (1-2-vuotiaat)

Taaperotaekwondoa 1-2 -vuotiaille lapsille – jumppa taaperolle ja aikuiselle 
taaperotaekwondo-4

Syyskuussa jatkuva 1-2-vuotiaille (jo käveleville) lapsille ja heidän vanhemmilleen suunnattu taaperotaekwondo on yhteinen jumppa lapselle ja vanhemmalle!

Tuntikuvaus

Tunti koostuu hauskasta alkulämmittelystä, lihaskunto-osioista sekä lyhyestä venyttelytuokiosta. Myös taekwondon lajitekniikoita kokeillaan ja niitä hyödynnetään ominaisuusharjoitteissa. Taaperoiden kanssa harjoitellaan liikkumista erilaisialla pinnoilla ja alustoilla, totutellaan kehon erilaisiin asentoihin ja tietty vietetään hauskaa yhteistä aikaa! Taaperot ovat useimmissa aikuisten liikkeissä mukana lisäpainoina.

Aikataulut

Syksyn 2018 kurssi pidetään 9.9.-25.11. sunnuntaisin klo 16.15.-17:00.

Harjoituksia ei pidetä:

14.10. – Koulujen syysloma
21.10. – Koulujen syysloma
11.11. – Isänpäivä

Ohjaaja

Ohjaajana toimii Tanja Raivio (2. dan). Tanjalla on kaksi Taekwondoliiton junioriohjaajakoulutusta ja kaksi Voimisteluliiton perhejumppakoulutusta suoritettuna. Hänellä on myös yli seitsemän vuoden kokemus lapsiryhmien ja yli neljä vuotta perheryhmien ohjaamisesta. Ohjaajana hänellä on varma, iloinen ja luonnollinen ote kaikenikäisten lasten ohjaamisessa.

MaksuttaaperoI

Kurssimaksu on 100€. Toinen vanhempi voi osallistua mukaan kurssille 30€ lisämaksusta.

Kurssista lähetetään lasku ilmoittautuneille vähän ennen kurssin alkua. Mikäli kurssilla on tilaa, kertamaksulla (15€) voi osallistua tunneille sopimalla siitä ohjaajan kanssa. Kurssit ovat kuitenkin olleet aina täynnä, joten kannattaa varata paikka ajoissa! Harjoittelun voi maksaa yleisimpien liikuntasetelipalveluiden kautta.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa

Voit ilmoittautua mukaan laittamalla sähköpostia osoitteeseen lapset@taekwondourheilijat.fi. Mikäli ette ole varma, mihin ryhmään teidän olisi paras ilmoittautua, niin autamme mielellämme. Kurssille otetaan mukaan rajallinen määrä, joten ilmoittauduthan ajoissa!

Huom! Suuren kysynnän vuoksi ilmoittautuminen on sitova.
taaperotaekwondo-9