↑ Palaa Harjoitusryhmät

Taaperotaekwondokurssi (1-2-vuotiaat)

Taaperotaekwondoa 1-2 -vuotiaille lapsille – jumppa taaperolle ja aikuiselle 
taaperotaekwondo-4

Syyskuussa jatkuva 1-2-vuotiaille (jo käveleville) lapsille ja heidän vanhemmilleen suunnattu taaperotaekwondo on yhteinen jumppa lapselle ja vanhemmalle! Kursseja on tarjolla kaksi ja kursseille voi osallistua myös kesken kauden. Tarjolla on myös muita perhetaekwondokursseja.

Tuntikuvaus

Taaperotaekwondo on yhteinen jumppa lapsille ja aikuisille. Tunti koostuu hauskasta alkulämmittelystä, lihaskunto-osioista sekä lyhyestä venyttelytuokiosta. Lajiin tutustutaan pieni määrä kerrallaan. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta itsepuolustus- ja kamppailulajeista, eli kaikki ovat tervetulleita tutustumaan taaperotaekwondoon. Tunnit on suunniteltu siten, että kaikki vanhemmat ikään, kokoon ja kuntoon katsomatta voivat osallistua. Taaperotaekwondossa myös lapsi pääsee harjoitteluun mukaan, sillä tunneilla harjoitellaan myös taaperoille tärkeitä taitoja.

Aikataulut

Syksyllä järjestetään kaksi kurssia: toinen keskiviikkoisin ja toinen sunnuntaisin.

Keskiviikkokurssi pidetään 6.9.-29.11.2017 keskiviikkoisin klo 10.30-11.30. Harjoituskertoja kertyy 13. Ryhmää suositellaan noin vuoden ikäisille. Ohjaajana toimii Pia Kauppinen.

Sunnuntaikurssi pidetään 3.9.-26.11.2017 sunnuntaisin klo 16.15-17. Harjoituksia ei ole viikolla 41, 42 ja 45 (15. ja 22.10. syysloman yhteydessä ja 12.11. isänpäivänä). Harjoituskertoja kertyy 10. Ohjaajana toimii Tanja Raivio.

Salin ovet avautuvat viimeistään 15 minuuttia ennen tunnin alkua.

MaksuttaaperoI

Keskiviikon kausimaksu 130€ kattaa keskiviikkokurssin kaikki 13 harjoituskertaa. Sunnuntain kausimaksu 100 € kattaa kaikki sunnuntaikurssin 10 harjoituskertaa. Useampi perheenjäsen voi osallistua kurssille 30€ lisämaksusta.

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssista lähetetään lasku ilmoittautuneille vähän ennen kurssin alkua. Kurssi järjestetään kurssin minimimäärän (5) täyttyessä. Mikäli kurssin tunneilla on tilaa, kertamaksulla (12€) voi osallistua tunneille sopimalla siitä ohjaajan kanssa. Kurssit ovat kuitenkin olleet aina täynnä, joten kannattaa varata paikka koko kurssille! Osallistuminen on mahdollista maksaa myös Smartum-liikuntaseteleillä.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa

Voit ilmoittautua mukaan laittamalla sähköpostia ohjaajalle osoitteeseen lapset@taekwondourheilijat.fi. Mikäli ette ole varma, mihin ryhmään teidän olisi paras ilmoittautua, niin autamme myös sen kanssa mielellämme! Kurssille otetaan mukaan rajallinen määrä, joten ilmoittauduthan ajoissa!

Nähdään treeneissä!taaperotaekwondo-9