Palaa kohteeseen Harjoitusryhmät

Perhetaekwondokurssi (5+ -vuotiaat)

Perhetaekwondoa (5-vuotiaille ja vanhemmille lapsille) – jumppa lapsille ja vanhemmille
perhetaekwondo-2

Sunnuntain ryhmä on täynnä. Lauantain ryhmä perutaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi. 

Tuntikuvaus

Perhetaekwondo on suunnattu sekä aikuiselle että lapselle. Tunti koostuu yhteisistä leikkimielisistä harjoitteista, jotka kehittävät sekä lapsen että aikuisen ominaisuuksia ja kuntoa yksilölliset erot huomioiden. Taekwondoon tutustutaan yksinkertaisten tekniikoiden avulla.

Aikataulu

Keväällä 2019 järjestetään kaksi perhetaekwondokurssia, toinen lauantaisin ja toinen sunnuntaisin. Lauantain kurssi pidetään 26.1.-13.4. klo 12.00.-13:00. Sunnuntain kurssi järjestetään 27.1.-14.4. klo  14:00-15:00.

Harjoituksia ei pidetä:

16.2. ja 17.2.. – Koulujen talviloma
16.3. ja 17.3. – Taukoviikko

Ohjaaja

Lauantain ohjaajana toimii Minna Liiri, jolla on fysioterapeutin koulutus ja kokemusta lapsiryhmien ja perheryhmien ohjaamisesta.

Sunnuntain ohjaajana toimii Tanja Raivio (2. dan). Tanjalla on kaksi Taekwondoliiton  junioriohjaajakoulutusta ja kaksi Voimisteluliiton perhejumppakoulutusta suoritettuna. Hänellä on myös yli seitsemänn vuoden kokemus lapsiryhmien ja yli neljä vuotta perheryhmien ohjaamisesta. Ohjaajana hänellä on varma, iloinen ja luonnollinen ote kaikenikäisten lasten ohjaamisessa.

Maksut

Kurssimaksu on 150€. Toinen vanhempi voi osallistua mukaan kurssille 30€ lisämaksusta.

Kurssista lähetetään lasku ilmoittautuneille vähän ennen kurssin alkua. Mikäli kurssilla on tilaa, kertamaksulla (15€) voi osallistua tunneille sopimalla siitä ohjaajan kanssa. Harjoittelun voi maksaa yleisimpien liikuntasetelipalveluiden kautta.perhetaekwondo-4

Ilmoittautuminen ja lisätietoa

Voit ilmoittautua mukaan alla olevalla lomakkeella. Lisätietoja voit tiedustella osoitteesta lapset@taekwondourheilijat.fi. Mikäli ette ole varma, mihin ryhmään sinun olisi paras ilmoittautua, niin autamme mielellämme. Kurssille otetaan mukaan rajallinen määrä, joten ilmoittauduthan ajoissa!

Huom! Suuren kysynnän vuoksi ilmoittautuminen on sitova.

perhetaekwondo-3