Palaa kohteeseen Harjoitusryhmät

Perhetaekwondokurssi (5+ -vuotiaat)

Perhetaekwondoa (5-vuotiaille ja vanhemmille lapsille) – jumppa lapsille ja vanhemmille

Syyskuuussa jatkuva perhetaekwondo on lasten ja vanhempien yhteinen jumppa.perhetaekwondo-2

Tuntikuvaus

Perhetaekwondo on suunnattu sekä aikuiselle että lapselle. Tunti koostuu yhteisistä leikkimielisistä harjoitteista, jotka kehittävät sekä lapsen että aikuisen ominaisuuksia yksilölliset erot huomioiden. Taekwondoon tutustutaan yksinkertaisten tekniikoiden avulla.

Aikataulu

Syksyn 2018 kurssi pidetään 9.9.-25.11. sunnuntaisin klo 14.00.-15:00.

Harjoituksia ei pidetä:

14.10. – Koulujen syysloma
21.10. – Koulujen syysloma
11.11. – Isänpäivä

Ohjaaja

Ohjaajana toimii Tanja Raivio (2. dan). Tanjalla on kaksi Taekwondoliiton  junioriohjaajakoulutusta ja kaksi Voimisteluliiton perhejumppakoulutusta suoritettuna. Hänellä on myös yli seitsemänn vuoden kokemus lapsiryhmien ja yli neljä vuotta perheryhmien ohjaamisesta. Ohjaajana hänellä on varma, iloinen ja luonnollinen ote kaikenikäisten lasten ohjaamisessa.

Maksut

Kurssimaksu on 150€. Toinen vanhempi voi osallistua mukaan kurssille 30€ lisämaksusta.

Kurssista lähetetään lasku ilmoittautuneille vähän ennen kurssin alkua. Mikäli kurssilla on tilaa, kertamaksulla (15€) voi osallistua tunneille sopimalla siitä ohjaajan kanssa. Kurssit ovat kuitenkin olleet aina täynnä, joten kannattaa varata paikka ajoissa! Harjoittelun voi maksaa yleisimpien liikuntasetelipalveluiden kautta.perhetaekwondo-4

Ilmoittautuminen ja lisätietoa

Voit ilmoittautua mukaan laittamalla sähköpostia osoitteeseen lapset@taekwondourheilijat.fi. Muistathan mainita, kumpaan ryhmään haluat ilmoittautua. Mikäli ette ole varma, mihin ryhmään teidän olisi paras ilmoittautua, niin autamme mielellämme. Kurssille otetaan mukaan rajallinen määrä, joten ilmoittauduthan ajoissa!

Huom! Suuren kysynnän vuoksi ilmoittautuminen on sitova.

perhetaekwondo-3