Palaa kohteeseen Harjoitusryhmät

Naperotaekwondokurssi (2-3-vuotiaat)

Naperotaekwondoa 2-3-vuotiaille – jumppa lapselle ja aikuiselle 

Kevään 2019 naperotaekwondo on täynnä. Varasijoille voi kuitenkin ilmoittautua, jolloin on etusijalla syksyn kurssien ilmoittautumisissa. 

naperotaekwondo-1

Tuntikuvaus

Tunti koostuu hauskasta alkulämmittelystä, lihaskunto-osioista sekä lyhyestä venyttelytuokiosta. Myös taekwondon lajitekniikoita kokeillaan ja niitä hyödynnetään ominaisuusharjoitteissa. Naperot harjoittelevat liikunnan perustaitoja yhdessä vanhemman kanssa. Esimerkiksi juoksutekniikoita, hyppyjä,  eläinkävelyitä, tasapainoa, akrobatiaa ja liikkuvuutta harjoitellaan jokaisessa treenissä. Naperotaekwondossa liikunnasta pääsevät nauttimaan sekä aikuinen että lapsi!

Aikataulu

Kevään 2019 kurssi pidetään 27.1.-14.4. sunnuntaisin klo 10.00.-11:00.

Harjoituksia ei pidetä:

17.2. – Koulujen talviloma
17.3. – Taukoviikko

Ohjaajat

Vilppu ja kaveri

Jumppa lapselle tuo uusia kavereita!

Naperotaekwondoa ohjaa Saija Sinisalo (1 dan), joka käynnisti aikanaan Taekwondourheilijoiden perheryhmätoiminnan Vilppu-vauvansa kanssa. Vilpun kasvaessa Saija käynnisti uusia ryhmiä, jotka olivat alusta asti erittäin suosittuja ja pidettyjä. Saijalla on vankka kokemus lasten ryhmien ja perheryhmien ohjaamisesta.

Maksut

Kurssimaksu on 110€. Toinen vanhempi voi osallistua mukaan kurssille 30€ lisämaksusta.

Kurssista lähetetään lasku ilmoittautuneille vähän ennen kurssin alkua. Mikäli kurssilla on tilaa, kertamaksulla (15€) voi osallistua tunneille sopimalla siitä ohjaajan kanssa. Kurssit ovat kuitenkin olleet aina täynnä, joten kannattaa varata paikka ajoissa! Harjoittelun voi maksaa yleisimpien liikuntasetelipalveluiden kautta.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa

Voit ilmoittautua mukaan alla olevalla lomakkeella. Lisätietoja voit tiedustella osoitteesta lapset@taekwondourheilijat.fi. Mikäli ette ole varma, mihin ryhmään teidän olisi paras ilmoittautua, niin autamme mielellämme. Kurssille otetaan mukaan rajallinen määrä, joten ilmoittauduthan ajoissa!

Huom! Suuren kysynnän vuoksi ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautuminen

Naperotkd

Jumppa lapselle kehittää monipuolisesti lapsen taitoja