Palaa kohteeseen Harjoitusryhmät

Naperotaekwondokurssi (2-3-vuotiaat)

Naperotaekwondoa 2-3-vuotiaille – jumppa lapselle ja aikuiselle 

Syyskuussa jatkuva n. 2-3-vuotiaille (juokseville lapsille) suunnattu naperotaekwondo on jumppa lapselle ja aikuiselle!naperotaekwondo-1

Tuntikuvaus

Tunti koostuu hauskasta alkulämmittelystä, lihaskunto-osioista sekä lyhyestä venyttelytuokiosta. Myös taekwondon lajitekniikoita kokeillaan ja niitä hyödynnetään ominaisuusharjoitteissa. Naperot harjoittelevat liikunnan perustaitoja yhdessä vanhemman kanssa. Esimerkiksi juoksutekniikoita, hyppyjä,  eläinkävelyitä, tasapainoa, akrobatiaa ja liikkuvuutta harjoitellaan jokaisessa treenissä. Naperotaekwondossa liikunnasta pääsevät nauttimaan sekä aikuinen että lapsi!

Aikataulu

Syksyn 2018 kurssi pidetään 9.9.-25.11. sunnuntaisin klo 10.00.-11:00.

Harjoituksia ei pidetä:

14.10. – Koulujen syysloma
21.10. – Koulujen syysloma
11.11. – Isänpäivä

Ohjaajat

Vilppu ja kaveri

Jumppa lapselle tuo uusia kavereita!

Naperotaekwondoa ohjaa Saija Sinisalo (1 dan), joka käynnisti aikanaan Taekwondourheilijoiden perheryhmätoiminnan Vilppu-vauvansa kanssa. Vilpun kasvaessa Saija käynnisti uusia ryhmiä, jotka olivat alusta asti erittäin suosittuja ja pidettyjä. Saijalla on vankka kokemus lasten ryhmien ja perheryhmien ohjaamisesta.

Maksut

Kurssimaksu on 110€. Toinen vanhempi voi osallistua mukaan kurssille 30€ lisämaksusta.

Kurssista lähetetään lasku ilmoittautuneille vähän ennen kurssin alkua. Mikäli kurssilla on tilaa, kertamaksulla (15€) voi osallistua tunneille sopimalla siitä ohjaajan kanssa. Kurssit ovat kuitenkin olleet aina täynnä, joten kannattaa varata paikka ajoissa! Harjoittelun voi maksaa yleisimpien liikuntasetelipalveluiden kautta.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa

Voit ilmoittautua mukaan laittamalla sähköpostia osoitteeseen lapset@taekwondourheilijat.fi. Mikäli ette ole varma, mihin ryhmään teidän olisi paras ilmoittautua, niin autamme mielellämme. Kurssille otetaan mukaan rajallinen määrä, joten ilmoittauduthan ajoissa!

Huom! Suuren kysynnän vuoksi ilmoittautuminen on sitova.

Naperotkd

Jumppa lapselle kehittää monipuolisesti lapsen taitoja