↑ Palaa Harjoitusryhmät

Naperotaekwondokurssi (2-3-vuotiaat)

Naperotaekwondoa 2-3-vuotiaille – jumppa lapselle ja aikuiselle 

– KEVÄT 2017 TÄYNNÄ

Tammikuussa jatkuva n. 2-3-vuotiaille (juokseville lapsille) suunnattu naperotaekwondo on jumppa lapselle ja aikuiselle. Tunnit pidetään sunnuntaisin klo 15-16 Taekwondourheilijoiden salilla Konalassa. Tarjolla on myös muita perhetaekwondokursseja.naperotaekwondo-1

Tuntikuvaus

Naperotaekwondo on suunnattu sekä aikuiselle että lapselle. Tunti koostuu hauskasta alkulämmittelystä, taekwondotekniikka- ja lihaskunto-osioista sekä lyhyestä venyttelytuokiosta. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta itsepuolustus- ja kamppailulajeista, eli kaikki ovat tervetulleita tutustumaan taaperotaekwondoon. Tunnit on suunniteltu siten, että kaikki vanhemmat ikään, kokoon ja kuntoon katsomatta voivat osallistua. Tunnilla huomioidaan vanhemman kuntoilun lisäksi myös lapsen kehitysvaiheet ja siihen liittyvät keskeiset taidot.

Aikataulu

Kevään harjoitukset pidetään 29.1.-7.5.2017 sunnuntaisin klo 15-16. Salin ovet avautuvat viimeistään 15 minuuttia ennen tunnin alkua.

Harjoituksia ei ole viikolla 7, 8, 14 ja 15 (19.2. ja 26.2. hiihtoloman yhteydessä sekä 9.4. palmusunnuntaina ja 16.4. pääsiäisenä). Harjoituskertoja kertyy 11.

Ohjaajat

Vilppu ja kaveri

Jumppa lapselle tuo uusia kavereita!

Ohjaajana toimii Tanja Raivio (2. dan). Tanjalla on kaksi Taekwondoliiton  junioriohjaajakoulutusta ja kaksi Voimisteluliiton perhejumppakoulutusta suoritettuna. Hänellä on myös yli kuuden vuoden kokemus lapsiryhmien ja yli kolme vuotta perheryhmien ohjaamisesta. Ohjaajana hänellä on varma, iloinen ja luonnollinen ote kaikenikäisten lasten ohjaamisessa.

Maksut

Kausimaksu 110 € kattaa kaikki 11 harjoituskertaa. Ilmoittautuminen on sitova. Kurssista lähetetään lasku ilmoittautuneille vähän ennen kurssin alkua. Kurssi järjestetään kurssin minimimäärän (5) täyttyessä. Mikäli kurssin tunneilla on tilaa, kertamaksulla (12€) voi osallistua tunneille sopimalla siitä ohjaajan kanssa. Kurssit ovat kuitenkin olleet aina täynnä, joten kannattaa varata paikka koko kurssille! Osallistuminen on mahdollista maksaa myös Smartum-liikuntaseteleillä.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa

Voit ilmoittautua mukaan laittamalla sähköpostia ohjaajalle osoitteeseen lapset@taekwondourheilijat.fi. Mikäli ette ole varma, mihin ryhmään teidän olisi paras ilmoittautua, niin autamme myös sen kanssa mielellämme! Kurssi on ollut hyvin suosittu ja voimme ottaa vastaan vain rajallisen määrän osallistujia, joten ilmoittauduthan ajoissa!

 

Nähdään treeneissä!

Naperotkd

Jumppa lapselle kehittää monipuolisesti lapsen taitoja