Palaa kohteeseen Harjoitusryhmät

Muksutaekwondokurssi (3-5-vuotiaat)

Muksutaekwondoa 3-5-vuotiaille – jumppa lapselle ja aikuisellemuksutaekwondo-1

Syyskuussa jatkuva n. 3-5-vuotiaille lapsille suunnattu muksutaekwondo on jumppa lapselle ja aikuiselle!

Tuntikuvaus

Muksutaekwondo on suunnattu sekä aikuiselle että lapselle. Tunti koostuu yhteisistä leikkimielisistä harjoitteista, jotka kehittävät molempien kuntoa, lihaskuntoa, venyvyyttä. Tunneilla harjoitellaan paljon ikäryhmälle kehitysvaiheet ja keskeiset taidot sekä tutustutaan taekwondoon lajina.

Aikataulu

Syksyllä 2018 järjestetään kaksi muksutaekwondokurssia suuren kysynnän vuoksi. Kurssit pidetään 9.9.-25.11. sunnuntaisin klo 11.00.-12:00 ja klo 15:00-16:00. Mainitse ilmoittautuessasi, kumpaan ryhmään haluaisit.

Harjoituksia ei pidetä:

14.10. – Koulujen syysloma
21.10. – Koulujen syysloma
11.11. – Isänpäivä

Ohjaajat11894014_10204608368401060_4296346029607747869_o

Aamupäivän ryhmää ohjaa Saija Sinisalo (1 dan), joka käynnisti aikanaan Taekwondourheilijoiden perheryhmätoiminnan Vilppu-vauvansa kanssa. Vilpun kasvaessa Saija käynnisti uusia ryhmiä, jotka olivat alusta asti erittäin suosittuja ja pidettyjä. Saijalla on vankka kokemus lasten ryhmien ja perheryhmien ohjaamisesta.

Iltapäivän ryhmän ohjaajana toimii Tanja Raivio (2. dan). Tanjalla on kaksi Taekwondoliiton  junioriohjaajakoulutusta ja kaksi Voimisteluliiton perhejumppakoulutusta suoritettuna. Hänellä on myös yli seitsemän vuoden kokemus lapsiryhmien ja yli neljä vuotta perheryhmien ohjaamisesta. Ohjaajana hänellä on varma, iloinen ja luonnollinen ote kaikenikäisten lasten ohjaamisessa.

Maksut

Kurssimaksu on 130€. Toinen vanhempi voi osallistua mukaan kurssille 30€ lisämaksusta.

Kurssista lähetetään lasku ilmoittautuneille vähän ennen kurssin alkua. Mikäli kurssilla on tilaa, kertamaksulla (15€) voi osallistua tunneille sopimalla siitä ohjaajan kanssa. Kurssit ovat kuitenkin olleet aina täynnä, joten kannattaa varata paikka ajoissa! Harjoittelun voi maksaa yleisimpien liikuntasetelipalveluiden kautta.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa

Voit ilmoittautua mukaan laittamalla sähköpostia osoitteeseen lapset@taekwondourheilijat.fi. Muistathan mainita, kumpaan ryhmään haluat ilmoittautua. Mikäli ette ole varma, mihin ryhmään teidän olisi paras ilmoittautua, niin autamme mielellämme. Kurssille otetaan mukaan rajallinen määrä, joten ilmoittauduthan ajoissa!

Huom! Suuren kysynnän vuoksi ilmoittautuminen on sitova.
muksutaekwondo-3

muksutaekwondo-5