Palaa kohteeseen Harjoitusryhmät

Muksutaekwondokurssi (3-5-vuotiaat)

Muksutaekwondoa 3-5-vuotiaille – jumppa lapselle ja aikuiselle


muksutaekwondo-1
Kevään 2019 molemmat ryhmät ovat täynnä. Varasijoille voi kuitenkin edelleen ilmoittautua. Varasijoilla olevat ovat myös etusijalla syksyn kursseille ilmoittautuessa. 

Huom! Lauantain perhetaekwondoon voi osallistua, jos lapsi tai lapset ovat yli kolmevuotiaita. Kyseissä ryhmässä on vielä paikkoja vapaana.

Tuntikuvaus

Muksutaekwondo on suunnattu sekä aikuiselle että lapselle. Tunti koostuu yhteisistä leikkimielisistä harjoitteista, jotka kehittävät molempien kuntoa, lihaskuntoa, venyvyyttä. Tunneilla harjoitellaan ikäryhmän keskeisiä yleisliikunnallisia taitoja sekä tutustutaan taekwondoon lajina.

Aikataulu

Keväällä 2019 järjestetään kaksi muksutaekwondokurssia. Kurssit pidetään 27.1.-14.4. sunnuntaisin klo 11.00.-12:00 ja klo 15:00-16:00. Mainitse ilmoittautuessasi, kummassa ryhmässä haluaisit harjoitella.

Harjoituksia ei pidetä:

17.2. – Koulujen talviloma
17.3. – Taukoviikko

Ohjaajat11894014_10204608368401060_4296346029607747869_o

Aamupäivän ryhmää ohjaa Saija Sinisalo (1 dan), joka käynnisti aikanaan Taekwondourheilijoiden perheryhmätoiminnan Vilppu-vauvansa kanssa. Vilpun kasvaessa Saija käynnisti uusia ryhmiä, jotka olivat alusta asti erittäin suosittuja ja pidettyjä. Saijalla on vankka kokemus lasten ryhmien ja perheryhmien ohjaamisesta.

Iltapäivän ryhmän ohjaajana toimii Tanja Raivio (2. dan). Tanjalla on kaksi Taekwondoliiton  junioriohjaajakoulutusta ja kaksi Voimisteluliiton perhejumppakoulutusta suoritettuna. Hänellä on myös yli seitsemän vuoden kokemus lapsiryhmien ja yli neljä vuotta perheryhmien ohjaamisesta. Ohjaajana hänellä on varma, iloinen ja luonnollinen ote kaikenikäisten lasten ohjaamisessa.

Maksut

Kurssimaksu on 130€. Toinen vanhempi voi osallistua mukaan kurssille 30€ lisämaksusta.

Kurssista lähetetään lasku ilmoittautuneille vähän ennen kurssin alkua. Mikäli kurssilla on tilaa, kertamaksulla (15€) voi osallistua tunneille sopimalla siitä ohjaajan kanssa. Harjoittelun voi maksaa yleisimpien liikuntasetelipalveluiden kautta.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa

Voit ilmoittautua mukaan alta löytyvällä lomakkeella. Lisätietoja voit kysellä osoitteesta lapset@taekwondourheilijat.fi. Mikäli et ole varma, mihin ryhmään teidän olisi paras ilmoittautua, niin autamme mielellämme. Kurssille otetaan mukaan rajallinen määrä, joten ilmoittauduthan ajoissa!

Huom! Suuren kysynnän vuoksi ilmoittautuminen on sitova.


muksutaekwondo-3

muksutaekwondo-5