Palaa kohteeseen Kilparyhmät

Taekwondo | Ottelun kilparyhmät

Tervetuloa kehittymään Taekwondourheilijoiden otteluryhmiin

Taekwondo | Helsinki, Espoo, Vantaa | kilpavalmennus otteluTaekwondourheilijoiden säännöllinen otteluvalmennus keskittyy erillisiin otteluryhmiin, joissa otteluosaamisensa kehittämisestä kiinnostuneet urheilijat sekä motivoituneet ja eteenpäin pyrkivät harrastajat harjoittelevat maamme ehdottomien huippujen osaavassa valmennuksessa.

Kilpaottelua voi harrastaa omien tavoitteiden mukaisesti ja omaan harjoitustahtiin. Toiselle säännöllinen viikkotunti ja ottelutekniikan kehittäminen ovat itsesään arvoikkaita tavoitteita siinä missä toinen tahkoaa toistakymmentä kilpatreeniä viikossa tavoitteenaan kansainvälinen kilpailumenestys. Taekwondourheilijat tarjoaa puitteet näille molemmille.

Harjoittelu kilparyhmissä

Harrastajaottelu -Harrastajaotteluryhmä on tarkoitettu niille harrastajille, jotka eivät vielä ole käyneet kisoissa, eivät halua kilpailla tai kilpailevat harrastajasarjoissa. Ryhmässä harjoitellaan ottelun perusteita  turvallisesti ja nousujohteisesti, niin ettei ummikonkaan tarvitse arastella ryhmään tulemista. Harrastajaottelu kuuluu perusharrastusmaksuun ja on auki kaikille yli 10-vuotiaille harrastajille. Valmennuksesta vastaa Sampo Pajulampi.

Kilparyhmä harjoittelee kuusi kertaa viikossa ohjatusti, joista kaksi kertaa aamuharjoituksina. Ryhmässä harjoittelee jo kansainvälisen tason saavuttaneita urheilijoita, jotka ovat asettaneet henkilökohtaiset tavoitteensa huipulle. Harjoitukset on suunniteltu kansainvälisen kilpailukalenterin mukaan ottaen huomioon yksittäisten urheilijoiden valmistautuminen tavoitekilpailuihin. Myös harrastajakisaajat voivat osallistua kilparyhmän harjoituksiin, mutta harjoituksissa mennään tavoitteellisesti kisaavien tahtiin. Kilparyhmässä on oma erillinen maksunsa.

Tarkat harjoitusajat löydät harjoituskalenterista Harjoitusajat-sivulta.

Valmennusosaaminen

Taekwondourheilijoiden harjoituksissa tarjolla on valmennusta, jota et säännöllisesti muualta saa. Otteluryhmän valmennuksesta vastaavat mm.

  • Teemu Heino: kolminkertainen EM-mitalisti ja 14-kertainen Suomen mestari
  • Sampo Pajulampi: Project 2012 -ryhmän traineri ja projektinjohtaja, 3-tason valmentajakoulutus
  • Juho Ranta: 2012 ja 2016 olympiajoukkueen fysioterapeutti, erityisvastuuna lihashuolto ja huoltavat harjoitteet
  • Petteri Kauppinen: Suomen mestari ja potkutekniikan erityisosaaja
  • Pauli Raivio: Pohjoismaiden mestari ja moninkertainen Suomen mestari

Taekwondo