↑ Palaa Harjoitusryhmät

Aikuiset yli 16v.

Alkeisryhmä

Tämä ryhmä on suunniteltu aloittaville ja keltaisen vyön omaaville harrastajille. Harjoituksissa keskitytään taekwondon perustekniikoihin ja niiden sovelluksiin painopisteenä lajille ominaisesti potkutekniikat. Harjoittelu rakennetaan nousujohteisesti siten, että liikuntaan tottumattomatkin saavat mielekkään ja turvallisen startin lajin parissa, mutta varmasti myös hien pintaansa. Kaikissa harjoituksissa keskitytään paitsi taekwondotekniikoihin myös yleiskunnon kasvattamiseen sekä liikkuvuuden ja notkeuden lisäämiseen.

Jatkoryhmä

Jatkoryhmään siirrytään tavallisesti, kun vihreä vyö on suoritettu. Ryhmässä syvennetään alkeisryhmässä opittuja asioita hiomalla tekniikoita ja harjoittelemalla uusia sovelluksia niille. Näistä yleisimpiä ovat erilaiset ottelusovellukset ja ylipäänsä taekwondon kilpaottelun perusteiden harjoittelu. Myös jatkoryhmässä harrastajien yleiskunnon ja ominaisuuksien kehittäminen ovat vahvasti läsnä jokaisessa harjoituksessa.

Yhdistetyt harjoitukset

Aikuisten ryhmät harjoittelevat tasaisin väliajoin yhdistetyissä harjoituksissa aina aloittelijoista mustavöisiin konkareihin. Yhdistetyissä harjoituksissa keskitytään suhteellisen helppoihin tekniikoihin ja toistomääriin. Samalla pääsee tutustumaan muihinkin kuin oman ryhmän harrastajiin.

Tuoreet mustat vyöt ja kokeen pitäjä vyökokeen jälkeen