Palaa kohteeseen Harjoitusryhmät

Aikuiset yli 16v.

Taekwondotreeniä aikuisille

Taekwondoa aikuisille

Taekwondourheilijoilta löydät kaiken tasoisia taekwondotreenejä aikuisille ja aikuistuville nuorille. Perusryhmien lisäksi harrastajat valitsevat itselleen sopivan paketin kirjavasta joukosta lisäharjoituksia. Toisille kuntoilu on pääosassa siinä missä toiset tavoittelevat menestystä kilpakentillä.

Tuntikuvaus

Aikuisten ryhmissä kaikkia harjoituksia alleviivaava teema on mahdollisuus harjoitella oman taitotason ja kehon rajoitteiden mukaan. Harjoitukset voi aina tehdä helpompina versioina siinä missä vauhdikkaammin eteneville keksitään aina sopivia lisähaasteita. Ryhmissä harjoitellaan taekwondotekniikoiden koko kirjoa aina ottelusta perustekniikkaan ja liikesarjoihin. Myös ominaisuusharjoittelua tehdään perusharjoituksissa jonkin verran, mutta suurin osa siitä tapahtuu omissa harjoituksissaan, joihin kaikki aikuiset saavat osallistua ilman lisämaksua.

Alkeisryhmässä harjoitellaan tekniikoina peruspotkuja, otteluliikkumista, lyöntejä, perustorjuntoja ja jonkin verran näiden soveltamista. Myös ensimmäiset pari liikesarjaa (poomsaeta) opetellaan alkeisryhmässä.

Jatkoryhmässä harjoittelu monipuolistuu tekniikoiden määrän ja sovellustapojen myötä. Tekniikoista tehdään mm. enemmän ottelu- ja kamppailusovelluksia. Lisäksi tässä vaiheessa opiskellaan jo useampia liikesarjoja.

Aikataulut

 • Alkeisryhmä
  • tiistaisin klo 20:00-21:00
  • torstaisin klo 18:00-19:00
  • perjantaisin klo 19:00-20:00
 • Jatkoryhmä
  • tiistaisin klo 20:00-21:00
  • torstaisin klo 19:30-20:30
  • perjantaisin klo 19:00-20:00

Katso tarkemmin aikataulut täältä.

Maksut

 • Aikuiset 65€/kk

Maksut laskutetaan aina kolmen kuukauden jaksoissa, ja harjoitussopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevaksi. Laskut lähetämme aina ennen laskutuskauden alkamista sähköpostitse. Asiakas voi koska tahansa purkaa harjoitussopimuksen, jolloin se purkautuu voimassa olevan laskutuskauden loputtua.

Uudet harrastajat voivat kokeilla lajia ensimmäiset kaksi viikkoa sitoutumatta jatkamaan harrastusta. Kokeilujakso kuuluu kuitenkin ensimmäiseen laskutuskauteen, jos harrastaja päättää jatkaa.

Salilta voi myös ostaa taekwondopuvun, jonka hinta vaihtelee koon mukaan 30€ molemmin puolin.

Lue tarkemmin hinnoista.

Miten pääsen mukaan?

Harjoittelun aloittaminen taekwondourheilijoissa on äärimmäisen helppoa. Tulet sisäliikuntaan sopivissa vaatteissa salille ensimmäisiin treeneihin ennakkoluulottomasti. Salilla saat yhteystietolomakkeen ja pienen infopaketin yleisistä asioista. Arki-iltojen ryhmissä opetus ei ole kurssimuotoista, joten mukaan voi tulla koska tahansa harjoituskauden aikana.

Lue lisää aloittamisesta.

Miten harjoittelussa edetään?

Aikuisharrastajat osallistuvat ensimmäiseen vyökokeeseensa noin kolmen kuukauden harjoittelun jälkeen ja suorittavat keltaisen vyön. Tämän jälkeen he harjoittelevat edelleen alkeisryhmässä, kunnes ovat suorittaneet vihreän vyön. Tämän jälkeen siirrytään jatkoryhmään harjoittelemaan. Vyökokeita järjestetään tasaiseen tahtiin ja niihin pääsee aina kun on käynyt tarpeeksi harjoituksissa ja osaa seuraavan vyökokeen tekniikat.

Keltaisen vyön suoritettuaan harrastajat voivat myös osallistua ilman lisämaksuja lisäharjoituksiin, joita ovat harrastajille suunnatut ottelu- ja liikesarjaharjoitukset, kuntoharjoitukset sekä akrobatiaharjoitus. Harrastajat, jotka innostuvat kilpailemisesta toden teolla voivat lisäksi liittyä harjoittelemaan kilparyhmiin, joissa tähdätään menestymiseen taekwondon molemmissa kilpailumuodoissa.

Tuoreet mustat vyöt ja kokeen pitäjä vyökokeen jälkeen