↑ Palaa ESPOO

Tapiola

Tapiolassa taekwondourheilijat 2011 tarjoaa kevät- ja syyskausilla harjoituksia 3 päivänä viikossa, niin aloittelijoille kuin edistyneillekin. Kesäkautena ja joulun aikaan, kun valtaosa kaupungin liikuntatiloista ovat suljettuja (touko-elokuu, joulukuu) suosittelemme harjoituksia Taekwondourheilijoiden pääsalilla Konalassa. Lomakausina harjoitukset Konalan salilla kuuluvat Tapiolan harjoitusmaksun hintaan.

Harjoitusryhmät

Kaikki Tapiolan harrastajat harjoitelevat samassa ryhmässä. Käytäntö on osoittautunut toimivaksi suhteellisen pienissä harjoitusryhmissä, joten kenenkään ei tarvitse pelätä etteikö saisi osaamistasolleen sopivaa ohjausta. Lisäksi harjoitukset on suunniteltu niin, että aloittelijoiden on helppo hypätä koska tahansa mukaan, mutta kokeneemmille tarjotaan lisähaasteita vaikeampien tekniikoiden ja vaatimusten kautta.  Tapiolan vuosisopimukseen kuuluu myös yksi viikkokäynti Konalan pääsalilla, ja jokainen voi valita sieltä taitotasolleen sopivan harjoituksen. Konalassa harjoittelua suosittelemme erityisesti ylemmille vyöarvoille ehtineille harrastajille. Konalan harjoitusajat löydät täältä.

Tapiolan harjoitukset ovat joulutauolla

kevään harjoituskalenteri alkaen 9.1.2017

tapiolan-ajat-2017

Jousenkaaren koulu – Jousenkaari 10

Tapiolan Urheiluhalli – Urheilupuistontie 2

Niittykummun koulu – Niittyportti 3

Vyöarvot ja vyökokeet

Tapiola Taekwondo Hwangin harrastajien vyöarvot säilyvät. Seuraava kup/dan-arvo suoritetaan, kun vaatimukset täyttyvät TU11:n järjestelmässä.

Alla olevassa kuvassa on havainnollistettu vyöarvojen vastaavuus.

vkkt

Puku ja varusteet

Alkeisharjoituksiin voi tulla normaaleissa sisäliikuntavarusteissa. Viimeistään ensimmäiseen vyökokeeseen hankitaan taekwondopuku. Jos sinulla on jo puku, voit käyttää sitä.

Suosittelemme jokaista ostamaan omat sääri- ja käsivarsisuojat. Pukuja ja suojia, kuten muitakin varusteita, voit tilata ohjaajalta tai laittamalla postia osoitteeseen info@taekwondourheilijat.fi. Varusteet toimitetaan harjoituksiin, ja laskun saat sähköpostiisi.

Harjoitusmaksut

Harjoitusmaksu on 300 € / vuosi tai 175€ / 6kk. Maksu sisältää kaikki Tapiolan harjoitukset sekä yhden viikkokäynnin Konalan salille vapaavalintaiseen harjoitukseen. Voit kokeilla harjoittelua 2 viikkoa ilman sitoumusta, mutta harjoittelu kuuluu ensimmäiseen tehtävään sopimukseen, jos päätät jatkaa.

Harjoitussopimus

Ensimmäisissä harjoituksissa saat sopimuskaavakkeen. Täytettyäsi sen, saat laskun sähköpostiisi. Sopimus jatkuu automaattisesti, joten jos et enää käy harjoituksissa, ilmoita siitä osoitteeseen info@taekwondourheilijat.fi

Uudet harrastajat

TU11 ei järjestä erillisiä alkeiskursseja, vaan harrastuksen voi aloittaa koska tahansa tulemalla mukaan harjoituksiin. Ota mukaasi sisäliikuntavarusteet, juomapullo ja pyyhe.

Lisätietoja

Lisätietoja saat sähköpostitse info@taekwondourheilijat.fi tai puhelimitse 0451827290.