Aloittaminen

Aloita taekwondo parhaassa seurassa!

Ei ole olemassa huonoa ikää aloittaa taekwondo, laji sopii aivan kaikille. Pienet lapset opettelevat yleisliikunnallisia taitoja, ja seniorien kanssa mennään rauhalliseen, mutta silti kehittävään tahtiin. Nuorille ja urheilemisesta kiinnostuneille löytyy seurastamme vauhdikasta treeniä ja taekwondon kilpailumuotojen opettelua maamme menestyneimpien taekwondourheilijoiden johdolla. Seurassamme harrastaakin lukuisia perheitä, joissa niin monen ikäiset lapset kuin vanhemmatkin harrastavat innostuneesti kukin omin tavoitteinsa. Älä siis emmi, vaan aloita taekwondo nyt!

 

Näin aloitat harrastuksen Taekwondourheilijoissa: 

1. Tarkista alkeisryhmäsi harjoitusajat ja ryhmäkuvaus

Etsitpä harrastusta itsellesi, lapsellesi tai molemmille olet oikeassa paikassa. Tarjoamme taekwondoharjoituksia halki vuoden kaikille ikäryhmille kirjaimellisesti vauvasta vaariin. Helpoiten löydät hakemasi ikäryhmän harjoitusajat sivujemme harjoitusajat-välilehdeltä:

Harjoitusajat

Tämän jälkeen kannattaa vielä lukaista ryhmäsi kuvaus harjoitusryhmät-sivuilta:

Harjoitusryhmät

2. Pakkaa treenikassi ja suuntaa salille

Harjoituksiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, riittää kun saavut paikalle ensimmäisiin treeneihisi. Pakkaa mukaan sisäliikuntaan soveltuvat vaatteet ja juomapullo. Harjoittelu tapahtuu avojaloin. Salimme on hyvien kulkuyhteyksien päässä Konalassa Vihdintien ja Kehä 1:sen risteyksessä. Tarkempi osoite on Ristipellontie 1A, Helsinki.

Suurin osa harjoituksistamme on ryhmämuotoisia, jolloin mukaan voi hypätä koska tahansa. Jos kuitenkin haluat osallistua perhetaekwondoryhmiin yhdessä lapsen kanssa, lukaise ensin tarkemmin ryhmäkuvaukset ja ota yhteyttä ryhmän ohjaajaan sähköpostitse. Perhetunnit ovat kurssimuotoisia ja erittäin suuren suosionsa vuoksi useimmiten täynnä. Varaa siis paikkasi ajoissa!

3. Täytä salilla harjoitussopimus ja osallistu ensimmäisiin harjoituksiisi

Saavuttuasi salille löydät yleensä jonkun ohjaajistamme päivystämästä palvelutiskin takaa. Jos ohjaajat ovat juuri vetämässä harjoituksia, käy rohkeasti peremmälle, ohjaajat auttavat heti sopivan tilaisuuden tullessa. Saat salilla harjoitussopimuksesi täytettäväksi sekä aloittavan harrastaja oppaan, jossa kerrataan perustiedot ja käytännön asiat harjoittelun aloittamiseen liittyen. Tämän jälkeen on sopiva hetki vaihtaa verkkarit ylle ja hypätä mukaan ensimmäisiin taekwondoharjoituksiin.

4. Tutustu lajiin ja treeneihin rauhassa kaksi viikkoa

Ensimmäisten harjoitusten jälkeen et ole vielä sitoutunut mihinkään. Saat vapaasti tutustua lajiin seuraavan kahden viikon aikana ja miettiä rauhassa, haluatko jatkaa harrastusta. Useimmille päätös on kuitenkin helppo: hikikarpalot ja mahtava fiilis treenien jälkeen saavat paatuneimmatkin sohvaperunat innostumaan taekwondosta!

5. Maksa harjoitusmaksu ja aloita harrastuksesi Taekwondourheilijoissa

Saat harjoitusmaksun sähköpostiisi heti kokeilujakson alussa, mutta maksa se vasta kun tiedät jatkavasi harrastusta. Laskun eräpäivä on samalla kokeilujakson viimeinen päivä. Harjoitussopimus on voimassa toistaiseksi ja harjoitukset laskutetaan aina 3kk jaksoissa. Voit kuitenkin koska tahansa purkaa harjoitussopimuksen voimassa olevan laskutuskauden päätteeksi ilmoittamalla siitä meille

Tervetuloa siis treeneihin! Jos jäi mitä tahansa kysyttävää, laita sähköpostia info@taekwondourheilijat.fi tai soita 0451827290.

petteri_ja_juho_ei_taustaa_GRAD_turn

Mitä taekwondo on?

Taekwondo on korealainen kamppailu-urheilulaji, joka on yksi viidestä Olympiaohjelmassa olevasta kamppailulajista (muut ovat nyrkkeily, paini, judo ja miekkailu). Laji erottuu näistä ja muista kamppailulajeista vahvalla potkuvoittoisuudellaan. Olympialaisissa mukana olevan kilpaottelun lisäksi taekwondossa harjoitellaan erilaisista perustekniikoista koostuvia liikesarjoja sekä taekwondotekniikoihin pohjautuvaa itsepuolustusta. Taekwondo kehittää tehokkaasti harrastajansa voimaa, nopeutta, notkeutta ja yleistä kehon hallintaa.

 

Starting (in english)

Start taekwondo now! How do I join? Starting taekwondo couldn’t be easier. All you have to do is to come to our training gym prepared to attend to your first lesson. There are no specific starting dates our courses. Insted you just join to the beginner’s class and advance in time when you have learned …

Присоединяйтесь к нам сейчас!

Присоединяйтесь к нам сейчас! Группы Взрослые с 16 лет. Взрослым мы предлагаем два уровня. Первый – для начинающих и второй – для продвинутых. В группу для начинающих мы приглашаем новичков и тех, кто уже занимался таэквон-до, но менее одного года. В группу для продвинутых мы приглашаем спортсменов уже имеющих опыт в нашем виде спорта. Подростки …