Matti, Sara ja Chahra mitalijahdissa Turkissa

Turkin Antalya kokoaa Taekwondomaailman eliitin yhteen kolmen ison kilpailun kokonaisuuteen. Parataekwondon MM-kilpailut avasivat tapahtumakokonaisuuden rikkoen omat osallistumisennätyksensä. Mitaleita tavoittelee peräti 757 paraurheilijaa. Suomea ja Taekwondourheilijoita edustanut Matti Sairanen kärsi valitettavasti avaustappion Perua vastaan.

Parakilpailujen jälkeen alkoi kuusipäiväinen massiivinen European President’s Cup, jossa painoluokkiensa parhaat ovat poikkeuksetta mukana. Kilpailu kokosi tällä kertaa 2668 urheilijaa. Taekwondourheilijoista paikalla ovat Sara Quinones ja Chahrazed Boughrara. Sara otti upeasti avausvoiton Turkista, mutta seuraavalla kierroksella venäläinen vei ottelun. Sijoitus kuitenkin hienosti viides! Myös Chahra nappasi avausvoiton, mutta seuraavalla kierroksella kreikkalainen vastustaja veti pidemmän korren. Otteet lupasivat kuitenkin hyvää jatkoa ajatellen.

Tapahtumakokonaisuus päättyy Turkish Open -kilpailuun, jossa seurallamme ei tällä kertaa ole edustusta.