Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje Yleinen

Christian ja Ville Pohjoismaiden mestareiksi liikesarjoissa

Pohjoismaiden mestaruuskilpailut jatkuivat sunnuntaina 21.1. liikesarjojen osalta. Kilpailu oli erittäin kovatasoinen ja mukana oli isot joukkueet kaikista osallistujamaista.

Taekwondourheilijoilta tuoreita Pohjoismaiden mestareita ovat Christian ja Ville , jotka molemmat nappasivat mestaruudet kahdesta sarjasta. Christian palkittiin freestylen voitosta kisojen parhaalla liikesarjasuorituksella. Toinen kulta tuli yhdessä Budokwain Frans Salmen ja Olli Siltasen kanssa U30-miesten ryhmäsarjasta. Villen mestaruudet tulivat U40 miesten yksilösarjasta sekä U40 pareista yhdessä Budokwain Triin Saviaukin kanssa.

Yksilösarjoistaan pronssia ottivat Aino kadeteista ja Alex kadeteista. Pareista pronssille ylsivät Alex ja Vickan. Pronssia tuli myös Sofian, Bellan ja Vickanin kadettiryhmälle samoin kun Plumin, Eeron ja Joonas Järvenpään (Porijunnuryhmälle.

Onnittelut kaikille mitalisteille! Myös muu joukkue menestyi erinomaisesti kovatasoisessa kisassa. Katso kaikki tulokset uutisen lopusta.