Tyttötriolle jättipotti liikesarjojen lasten EM-kilpailuista

Bella, Sofia ja Vickan nappasivat kultaa ryhmäsarjasta, Aino pronssia yksilöistä

Paljoa makeammin ei voisi enää alle 12-vuotiaiden liikesarjakilpailijoiden kilpaura lasten sarjoissa päättyä, kun Bella, Vickan ja Sofia kävivät nappaamassa kultaa lasten EM-kilpailuista. Päivän kruunasi vielä Ainon pronssi yli 30-henkisestä tyttöjen ykisilösarjasta. Myös Bella ja Sofia ahkeroivat tiensä finaaliin kyseisessä sarjassa. Tuskinpa keltään on jäänyt huomaamatta tyttöjen ahkera ja määrätietoinen työ salilla, ja näin niitä työn tuloksia niitetään.

Kertakaikkisen huikea suoritus koko tiimiltä! Mitä suurimmat onnittelut tytöille ja iso kumarrus valmentajien suuntaan huipputyöstä urheilijoiden kanssa. Tästä on helppo jatkaa kadettien sarjoihin.