Kotimaan kilpailukausi päättyi komeasti Eurassa

Viisi sarjavoittoa kauden päätöskisasta

Vuoden 2018 kilpailukausi sai arvoisensa päätöksen Eurassa, kun ottelun liigafinaalit sinetöivät liigamestaruudet ja Eura Cupissa harrastajat ja liikesarjakilpailijat ottivat mittaa toisistaan. Taekwondourheilijat oli liikenteessä pienellä, mutta sitäkin pippurisemmalla joukkueella.

Yksi päivän isoimmista valopilkuista oli Lauri, joka jälleen kerran kohtasi avauksessa Plumin. Tällä kertaa tasainen vääntö kääntyi Laurin eduksi ja vauhti sen kuin kiihtyi fiinaaliin mentäessä. Matsi oli täydellistä Laurin näytöstä, kun pisteet napsuivat tilanne toisensa perään Laurin tilille. Nyt oli itseluottamus kohdillaan! Plum nappasi vielä kadettipojista hopeaa ja pronssia pareista EHT:n Mia Knutssonin kanssa.

Myös Chaimaan jalat olivat hyvässä vireessä ja taktiikka piti molemmissa matseissa, vaikka vastustajat olivat yhtä ikäluokkaa ylempää. Lupaa hyvää viikon päästä järjestettäviä kadettien EM-kilpaluja ajatellen. Chahrazed tyylitteli omassa sarjassaan selkeään voittoon näyttävällä ottelutyylillä, josta eivät takakierrot ja vahvat potkukombinaatiot puuttuneet.

Pienten kedettien sarjat olivat Jennyn ja Iineksen näytöstä. Jenny ahkeroi jälleen kahdessa sarjassa ja saavutti hienon työvoiton kadettien -33kg sarjassa. Yhtä ylemmässä sarjassa Jenny selvitti tiensä finaaliin, jossa vastassa odotti Iines. Kamppailu oli tuttuun tapaan tasainen, mutta Iines veti lopulta pidemmän korren.

Emmillä oli mukavasti virtaa jaloissa ensimmäisessä matsissa ja paikkojen löytyessä myös pisteet napsuivat kotiin erinomaisella prosentilla. Finaalissa virtaa ei löytynyt aivan niin paljon, vaikka lopun kiri olikin hieno esitys siitä, miten pisteitä kaivetaan vähän väsyneilläkin jaloilla. Tyytyminen oli kuitenkin hopeaan. Vastaavasti Janika esitti vahvoja otteita ensimmäisessä matsissaan, mutta joutui jättämään seuraavan kesken silmäosuman vuoksi. Niin ikään Bardia joutui keskeyttämään ottelunsa loukkaantumisen takia, mutta Bardialle ominaiseen tapaan hurja kannustusasenne ja treeninälkä näkyivät taas heti päivystysreissulta palattua.

Onnittelut päivän mitalisteille!

Kaikki sijoitukset:

Kilpailija Sarja Sijoitus
Lauri Hulikkala C1 -57kg 1.
Plum Kopisto C1 -57kg

 

3.
Jenny Vettenniemi C1 -33kg 1.
Iines Korhonen C1 -37kg

 

1.
Jenny Vettenniemi C1 -37kg 2.
Janika Tatti C1 -44kg 3.
Emilia Lahti B1 -59kg 2.
Chahrazed Boughrara B1 -68kg 1.
Chaimaa Boughrara B1 +68kg 1.
Bardia Mirzaei R1 -74kg 3.
Plum Kopisto Liikesarjat -kadetit 2.
Plum Kopisto & Mia Knutsson (EHT) Liikesarjat – U17 parit 3.

Taekwondourheilijat kolmanneksi paras seura liigapisteissä

Taekwondourheilijat sijoittui kolmannelle sijalle kauden kokonaisliigapisteissä eikä toinen sijakaan ollut kovin kaukana. Omien sarjojensa liigamestareita olivat Chahrazed, Chaimaa, Bardia ja Iines. Isot onnittelut.

Kiitos kaikille hienosta liigakaudesta!

Kaikki liigassa sijoittuneet

R1 -74kg – Bardia – Kultaa

B1 -67kg – Chahrazed – Kultaa

C1 +59kg – Chaimaa – Kultaa

C1 -37kg – Iines – Kultaa  

B1 +67kg – Chaimaa – Hopeaa

B1 -59kg – Emmi – Hopeaa

C1 -57kg – Lauri – Hopeaa

C1 -33kg – Jenny – Hopeaa

C1 –57kg – Plum – Pronssia

C1 -37kg – Jenny – Pronssia

C1 -37kg – Venne – Pronssia

C1 -33kg – Venne – Pronssia