elo 10

Hallin avajaiset 25.8 ja Taekwondourheilijoiden avoimet ovet 26.8.

Liikuntahallin avajaiset 25.8.

Taekwondourheilijat muutti kesän aikana uuteen saliin Ristipellontielle Konalaan. Uudessa liikunta- ja urheilukeskuksessa naapureitamme ovat HAC (Suomen suurin Cheerleadingseura), Game Of Skills Areena (taitoharjoittelu), Hiekka Beach Volley Club sekä Punttisali.com. Halli vihitään käyttöön lauantaina 25.8. 

9-10: Ovet avataan
10-12: Lajiesittelyitä ja kokeiluita
12-13: Hallin vihkiminen ja avajaispuheita
13-14: Lajiesittelyitä ja kokeiluita
14-15: Vapaatat tutustumista halliin ja lajeihin
15-16: Lajiesittelyitä ja kokeiluita
16-17: Vapaata tutustumista

Tervetuloa mukaan. Muista tuoda kaverisi, perheesi ja tuttusi tutustumaan!

Jaa tapahtuma Facebookissa >>

Taekwondourheilijoiden avoimien ovien päivä 26.8.

Sunnuntaina 26.8. on tuttuun tapaan mahdollisuus tulla tutustumaan Taekwondourheilijoihin ja taekwondoon lajina. Sali on avoinna klo 12-17, joten tervetuloa koska vaan sinulle sopii. Paikan päällä pääsee kokeilemaan lajia valmentajien opastuksessa ja saa kaiken tarvittavan informaation taekwondon aloittamisesta.

Nähdään salilla!

Ps. voit aloittaa harrastuksen myös koska tahansa ennen tai jälkeen avoimia ovia.