heinä 09

Taekwondourheilijoiden syyskausi alkaa 1.8. osoitteessa Ristipellontie 1A

Uudessa salissa tuplasti enemmän treenitilaa

Tässä vaiheessa on jo lupa innostua Taekwondourheilijoiden uudesta salista, joka löytää päivä päivältä lopullista muotoaan osoitteessa Ristipellontie 1A. Massiiviseen halliin rakentuu monipuolisia liikuntapalveluita tarjoava moderni liikunta- ja urheilukeskus, jonka lajit ja palvelut täydentävät toisiaan. Tulevia naapureitamme ovat HAC (Helsinki Athletics Cheerleaders), Game of Skills -taitoharjoittelu, Hiekka -Beach Volley sekä Punttisali.com. Yhteistyömahdollisuudet ovat siis lähes rajattomat. Esimerkiksi vanhempien ei tarvitse enää pyöritellä peukaloitaan lasten treenien aikana, vaan punttisalin rauta kutsuu!

Taekwondoharjoittelualueemme koko kasvaa nykyisestä yli tuplasti isommaksi, joten treenitila ei lopu kesken. Hyppypotkuissakaan ei tarvitse ihan heti pelätä pään osumista kattoon, sillä kymmenisen metriä saa pompata ennen kuin on vaaravyöhykkeellä.

Heinäkuussa rakennetaan, rakenna sinäkin!

Uudet treenitilat pystytetään pääosin hartiavoimin, ja onneksi niitä piisaa. Ylimääräinen talkoovoima on kuitenkin aina tervetullutta auttelemaan. Jos et ole ihan varma, onko sinusta apua tai et tiedä, missä voit auttaa, ei huolta!  Me tiedämme. Monia innokkaita talkoolaisia onkin pelipaikoilla näkynyt, ja jos haluat olla osa tätä iloista joukkoa lähettele viestiä info@taekwondourheilijat.fi. Kaikenlaista osaamista ja osaamattomuutta arvostetaan!

Merikonteista rakennuselementtejä. Miksikäs ei?

Harjoitukset pyörähtävät käyntiin syyslukujärjestyksellä 1.8.

Keskiviikkona 1.8. treenataan ensimmäiset treenit uudella salilla. Harjoitusryhmien määrää on lisätty, ja jokainen varmasti löytää omansa tutustumalla harjoitusajat -sivuun. Myös perheryhmät ja mahdollisesti muitakin tunteja pyörivät edelleen viikonlopussa, vaikka kalenteri näyttääkin toistaiseksi vain arki-illat. Tuplasti isompi treenitila vetää tietysti tuplasti enemmän väkeä, joten raahatkaahan jokainen veli, sisko, kaveri, isä, äiti, mummo, vaari tai serkun anoppikin mukaan treeneihin!

Uutta salia juhlistetaan harrastajien kesken pariinkin otteeseen. Ensimmäisen kerran omien harrastajien kesken lauantaina 11.8. avajaisleirillä ja toiseksi lauantaina 25.8. hallin virallisessa avajaistapahtumassa.

Toivotamme kaikki vanhat ja uudet harrastajat lämpimästi tervetulleiksi Taekwondourheilijoiden uuteen kotiin Ristipellontielle. 🙂