Taekwondourheilijat metsästää Suomen mestaruuksia ennätysisolla joukkueella

Tule sinäkin kannustamaan seurakaverit voittoon!

Taekwondon SM-kilpailut järjestetään kolmatta kertaa osana valtakunnallista SM-viikkoa. Tällä kertaa mitaleita tavoitellaan peräti 17 lajissa neljän päivän aikana Vantaalla. Taekwondon SM-mitalit ovat jaossa lauantaina 7.7. niin ottelun kuin liikesarjojenkin osalta.

Taekwondourheilijoiden joukkue on tänä vuonna isompi kuin koskaan ja iskuvoimaa riittää. Ottelussa mestaruuksia jahdataan peräti  25 edustuksen voimin ja liikesarjoissa 19 edustuksella. Ei tarvitse siis erikseen kyttäillä, koska seuralaiset ovat estradilla, kun varmasti koko ajan tapahtuu.

Kilpailut järjestetään Vantaan Energia-Areenalla Myyrmäessä, joten sijainti on ihanteellinen lähteä seuraamaan Taekwondoa livenä.

Liity mukaan kannustamaan seurakaverit voittoon!

Lisätietoja tapahtumasta:

http://www.suomentaekwondoliitto.fi/sm-kilpailut/