Christian hurjassa vireessä Briteissä

Christian ei paljoa kesälläkään huilaa, kun tie jatkui suoraan SM-kisoista seuraavaksi viikonlopuksi Lontooseen Britsh Open -kilpailuihin. Lähes 300 liikesarjakisaajaa kamppaili mitaleista A-class -kilpailussa.

Christian kilpaili peräti neljässä sarjassa, miehet 18-30, freestyle, parit 18-30 (parina Gabriella Coffa, Hollanti) sekä Bigak 2 -demokilpailussa. Yhtä monta hopeista mitalia myös ripustettiin Christianin kaulaan. Huikeaa, isot onnittelut Christianille!

Veeti, Koivistoinen, Eevi Huuskonen ja Christian Kamphuis ylsivät kaikki mitaleille. Kuva: Ari Koivistoinen

Myös muut suomalaiset pärjäsivät hienosti. Espoo Hwarang Teamin Eevi Huuskonen ylsi myös hopealle omassa yksilösarjassaan naiset 18-30 v. kuten myös pronssille parisarjassa Kuopion Taekwondon Veeti Koivistoisen kanssa. Koivistoinen eteni omassa yksilösarjassaan yhdeksänneksi ja EHT:tä edustava Sirpa Huuskonen kahdeksanneksi omassa sarjassaan.

Onnittelut koko joukkueelle!

Sirpa Huuskonen, Eevi Huuskonen, Veeti Koivistoinen, Christian Kamphuis ja Ari Koivistoinen yhteiskuvassa. Kuva: Katja Koivistoinen.