Uusia poom-arvoja

Suurin osa juuri lomansa aloittaneista nuorista vietti varmasti helteisen kesäsunnuntain mahdollisimman rennossa merkeissä. Tämä ei kuitenkaan kuulunut Eddien, Saran, Plumin ja Lucan suunnitelmiin, jotka hikoilivat muidenkin edestä viisituntisessa poom-kokeessa. Näistä viimeksi mainittu ansaitsi 1. poomin ja muut nappasivat jo toisen poom-asteen. Eddien juuri täytettyä 15 täytyy tietenkin puhua daneista.

Petteri ja Pauli olivat suunnitelleet jos jonkinlaisia haasteita kokelaille, mutta nämä otettiin vastaan määrätietoisella itsevarmuudella. Ryhmän asenne ja tsemppi pysyivät alusta loppuun, vaikka välistä kello ehkä tuntuikin kuluvan tuskaisen hitaasti. Oli myös ilo huomata, miten kokelaat suoriutuivat kokeesta nimenomaan ryhmänä.

Suuret onnittelut kokelaille! Vyöarvot ansaittu ja nyt voi hyvällä omatunolla lepuuttaa hetken. 🙂

Käy katsomassa lisää tilannekaappauksia kokeesta:

https://www.facebook.com/pg/TU11.fi/photos/?tab=album&album_id=1930030750354983