Saliliigalle hieno päätös kesäkuun salikisoissa

Kauden parhaat ottelijat palkittiin saliliigan viimeisessä osakilpailussa

Taekwondourheilijoiden salikisaliiga päättyi kevään osalta lauantaina 9.6. melko pienen, mutta sitäkin pippurisemman osallistujajoukon voimin. Otteluissa oli pirteä ilme ja oli mukava katsella ennakkoluulotonta tekemistä. Matseja olisi mielellään katsellut pidempäänkin kisakahvilan tarjoamia herkullisia virvokkeita nauttien.

Päivän päätteeksi oli aika palkita kauden parhaat ottelijat. Kriteereinä valinnoissa painoivat erityisesti aktiviinen osallistuminen salikisoihin, pirteä ja ennakkoluuloton otteluasenne, oteltujen otteluiden määrä ja tehtyjen pisteiden määrä. Junnuottelijoista olisi löytynyt useitakin palkitsemisen arvoisia, siinä missä aikuisottelijoiden määrä oli vähäisempi. Arvovaltainen raati teki siis päätöksen, että naisista/tytöistä ja Miehistä/pojista valitaan kustakin kaksi parasta ottelijaa ikään katsomatta. Palkinnot menivät ansaitusti:

Parhaat naiset/tytöt:

Emilia Lahti – TU11
Vanessa Vepsä – TU11

Parhaat miehet/pojat:

Väinö Pihlaja – Porvoo
Venne Viitaniemi – TU11

Paras tuomari: 

Ali Lahti – TU11

Onnittelut voittajille!

Palkitut ja palkintoraadin edustajat yhteiskuvassa

Iso kiitos kaikille kevään liigaan osallistuneille. Meno jatkuu taas syksyllä uusissa treenitiloissa osoitteessa Ristipellontie 1A!

Palkinnot tarjosi Pro Dobok Finland.