Sylikaupalla menestystä Korson kisoista

Liikesarjajoukkueen kevätkausi päättyi upeasti Korsossa

Korson liikesarjakilpailu paketoi liikesarjaliigan kevään osakilpailut. Taekwondourheilijoiden joukkue on niittänyt menestystä kilpailu toisensa perään ja trendi jatkui nytkin. Lupaa hyvää SM-kisoja ajatellen! Valmentaja Heikki raportoi kilpailuista:

”Korson liikesarjakilpailut sujuivat TU:lta mallikkaasti! Kymmenen hengen iskujoukkue toi kisoista yhteensä seitsemän mitalia. Kadettitytöissä Sofia Sarala nappasi hopeamitalin ja Sara Quinones pronssia. Mainittavan arvoisena asiana on, että viiden finalistin joukossa oli kolme TU:n kilpailijaa: Sofia, Sara ja Aino Kortelainen. Kadettipojissa niin ikään Alex Jürgens kävi lunastamassa hopeamitalin hyvillä esityksillä.

Junioritytöissä vastikään TU:n riveihin siirtynyt Tara Tuokko saavutti sarjassaan hopeamitalin, vaikka pieni jalkavaiva hieman potkimista haittasikin.

Aino Kortelainen vaihdettiin ”tuuraamaan” Mia Knutssonia U17 ryhmään ja tuloksena Saralle, Ainolle ja Porin Helmi Riuttalalle kultamitali. Hopeamitalin samasta sarjasta lunasti myöskin TU:n trio Bella Buuri, Victoria Hentunen ja Sofia Sarala. Myös U30 ryhmän mitalisteista löytyi TU-väriä, kun Elina Tikkanen (TU11), Linda Räkköläinen (HIPKO) ja Nea Säynäjoki (Tampere Keumgang) voittivat erinomaisilla esityksillä kultaa.

Harrastajasarjoissa Marita Jaakkola (Puna- ja mustavöiset naiset) ja Maija Mansikkala (Sinivöiset naiset) tekivät ehyet esitykset, mutta jäivät niukasti mitalien ulkopuolelle.”

Tulokset:

Kultaa:

U17 ryhmä – Sara Quinones (TU11), Aino Kortelainen (TU11), Helmi Riuttala (Pori)
U30 ryhmä – Elina Tikkanen (TU11), Linda Räkköläinen (HIPKO), Nea Säynäjoki (Tampere Keumgang)

Hopeaa:

Sofia Sarala, kadettitytöt
Alex Jürgens, kadettipojat
Tara Tuokko, U17 tytöt
U17 ryhmä – Bella Buuri, Victoria Hentunen, Sofia Sarala

Pronssia:
Sara Quinones, kadettitytöt

Kuvat: Katri Sarala