Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje Yleinen

Kesän harjoitusajat 28.5. alkaen

Myös kesällä harjoitellaan

Kesä on mitä parhainta aikaa treenata, kun paineet koulusta ja töistä hellittävät. Taekwondourheilijoiden sali on auki myös kesällä, joskin hieman kevennetyllä kalenterilla. Heinäkuussa olemme muutaman viikon kokonaan kiinni ja ohjaajat kesälaitumilla tuulettumassa.

  • Kaikilla ryhmillä on yksi perusharjoitus vähemmän kuin kevätkaudella. Sen sijaan lisänä kaikille yli 12-vuotiaille tarjotaan mäkitreeni tuttuun tapaan Malminkartanon Jätemäellä. Harjoitus on intesiteetiltään kova.
  • Harjoitusryhmiä on yhdistetty ikäluokittain. Kesällä harjoittelu painottuu toistoihin ja ominaisuuksiin, jolloin kaikki pysyvät perässä ja saavat kuitenkin itselle sopivia haasteita.
  • Kesätaukoa vietetään 9.7.-31.7. Kaikille, joilla on harjoitussopimus voimassa kesän yli järjestetään kaksi ylimääräistä leiriä. Yksi ennen kesätaukoa ja toinen tauon jälkeen.
  • Kilparyhmien harjoitusmäärät pysyvät ennallaan. Aamutreenit sovitaan erikseen ennen koulujen loppua. Harrastajaottelijat liittyvät mukaan keskiviikon harjoitukseen, joka on suunniteltu kaikille sopivaksi. Lasten otteluryhmässä käyneet osallistuvat kilparyhmän harjoituksiin.

#tu11 #taekwondo #taekwondourheilijat #taekwondourheilijat2011 #aloitataekwondo


Uutiset



Soita meille: 0451827290
Käy itse tai lähetä perinteistä postia: Ristipellontie 14, FI-00390 Helsinki
OLEMME Avoinna arkisin 17.00-20.30 TAI SOPIMUKSEN MUKAAN

Lisenssi tarvitaan kilpailuissa sekä kaikissa liiton tapahtumissa. Lisäksi voit hankkia samalla edullisen harjoitteluvakuutuksen.


Sivu käyttää evästeitä käyttökokemuksen optimoimiseksi. Sivu ei tallenna käyttäjän tietoja. GDPR:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.



fiSuomi
Powered by TranslatePress