Liikesarjajoukkue jälleen hurjassa vireessä

Liikesarjojen liigan toinen osakilpailu käytiin porissa

Taekwondourheilijoiden poomsaejoukkue niitti jälleen menestystä Porin poomsaeliigan osakilpailussa lauantaina 7.4. Mitaleita kertyi aimo kasa kutakin väriä, osa yksilösarjoista ja osa taas pari- ja ryhmäsarjoista. On ilo seurata paitsi oman tiimin tekemistä myös seurarajat ylittävien parien ja joukkueiden saumatonta yhteistyötä.

Lauralla oli Porissa oikein urakkapäivä kun kolmen oman sarjansa lisäksi toimi myös Villen kanssa valmennushommissa. Lauralle kertyikin mukavasti värisuora kaikkia mitaleita. Yksilösarjan kirkkaammat mitalit eivät nekään jääneet kuin pienen piste-eron taakse. Plum taputteli varmalla tekemisellään hopeisen mitalin kadettipoikien sarjassa Alexin seuratessa heti perässä kolmantena. Pientä lisäsäätöä vielä tekemiseen niin korkein palkintosija häämöttää! Kadettityttöjen sarjassa Taekwondourheilijoista ei ole pulaa kun Vickan, Bella, Sara ja Sofia ratkoivat muiden kisaajien kanssa keskinäistä paremmuuttaan. Tällä kertaa Bellalla oli aihetta isoimpaan hymyyn pronssinen mitali kaulassaan muiden tyttöjen seuratessa sijoituksissa heti seuraavina. Elina sijoittui kovatasoisessa U30 naisissa neljänneksi.

Valmentajilla Villellä ja Lauralla riitti joukkueen meiningistä positiivista palautetta. Tietenkin tekniikoiden tarkkuuden ja esiintymisvarmuuden treenaamista pitää jatkaa yhä määrätietoisemmin niin pienet marginaalit saadaan käännettyä yhä säännöllisemmin omaksi eduksi. Mikä parasta joukkueen yhteishenki ja asenne ovat huipussaan ja yhdessä tekeminen on hauskaa olipa kyseessä sitten kisa tai oman salin treeni!

Kaikki tulokset

Kilpailija Sarja Sijoitus
Laura Pihkala U40 naiset 3.
Plum Kopisto Kadettipojat 2.
Alex Jürgens Kadettipojat 3.
Elina Tikkanen U30 naiset 4.
Bella Buuri Kadettitytöt 3.
Sara Quinones Kadettitytöt 4.
Sofia Sarala Kadettitytöt 5.
Victoria Hentunen Kadettitytöt 6.
Plum Kopisto & Mia Knutsson (EHT) U17 parit 3.
Laura Pihkala & Jeppe Aukio (Vihti) O30 parit 1.
Sara Quinones, Helmi Riuttala (Pori) & Mia Knutsson (EHT) U17 ryhmät 1.
Sofia Sarala, Bella Buuri & Victoria Hentunen U17 ryhmät 2.
Elina Tikkanen, Linda Räkköläinen (HIPKO) & Nea Säynäjoki (Tampere Kumgang) U30 ryhmät 1.