Liikesarjaurheilijat vauhdissa Lohjalla

Lohjan avoimet avasi liikesarjojen liigakauden

Taekwondourheilijoiden liikesarjajoukkue metsästi mitaleita hienolla menestyksellä Lohjan avoimista. Erityisen mielenkiintoisen kisasta teki se, että ilvessarjoissa selvää jälkeä tehneet Bella, Vickan ja Sofia tekivät ensi-iskunsa kadettisarjoihin kovempia vastustaji vastaan entistä laajemmalla liikesarjavalikolla. Pieni jännitys näkyi mm. siinä, että vielä lämmitellessä mietittiin hiljattain opeteltujen liikesarjojen tekniikoiden järjestyksiä.

Jännitys ei kuitenkaan näkynyt kisasuorituksissa, vaan tekeminen oli varmaa ja joukkueen yleisime erityisen positiivinen. Joukkueen keskinäinen kannustus ja yhteishenki keräsivätkin kiitosta valmentajilta Lauralta ja Petteriltä. Laura kisasi myös itse ja nappasi pronssin U40 -naisista. Kadettipojissa sekä toinen että kolmas sija tulivat taekwondourheilijoille, kun Plum otti hopeaa ja Alex heti perässä pronssia. Plumin hopeaputki sai jatkoa parisarjasta, josta mitali napattiin EHT:n Mia Knutssonin kanssa. Bellan kadettiura sai upean alun, kun päivän suoritukset palkittiin pronssisella mitalilla. Vastaavasti Bellan, Vickanin ja Sofian tehotrio menestyi jälleen kerran tulemalla toiseksi U17 -ryhmissä. U30 -ryhmissä Elina otti kultaa Nea Säynäjoen (Tampere Kumgang) ja Linda Räkköläisen (HIPKO) kanssa. Myös Maija tyylitteli voittoon vihreävöisten naisten sarjassa.

Kuten mainittu valmentajat olivat oikein tyytyväisiä joukkueen suorituksiin ja kehitys viime kisoista näkyi jälleen selvästi. Muutamia teknisiä virheitäkin näkyi, ja Laura muistuttikin keskittymisen merkitystä kaikissa tekniikoissa kumarrukset ja huudot mukaanlukien jokaisessa harjoituksessa.

Suuret onnittelut kaikille mitalisteille!

Image uploaded from iOSImage uploaded from iOS (10)Image uploaded from iOS (9) Image uploaded from iOS (8) Image uploaded from iOS (7) Image uploaded from iOS (6) Image uploaded from iOS (5) Image uploaded from iOS (4) Image uploaded from iOS (3) Image uploaded from iOS (2) Image uploaded from iOS (1)

Kaikki sijoitukset:

Kilpailija Sarja Sijoitus
Laura Pihkala U40 3.
Elina Tikkanen U30 4.
Bella Buuri U14 3.
Sofia Sarala U14 5.
Victoria Hentunen U14 6.
Plum Kopisto U14 2.
Alex Jürgens U14 3.
Maija Mansikkala Naiset, vihreä 1.
Plum, Mia (EHT) U14 parit 2.
Elina, Nea (Kumgang), Linda (HIPKO) U30 ryhmät 1.
Bella, Vickan, Sofia U17 ryhmät 2.