Upea mitalisaalis liikesarjojen German Openista

Suomen liikesarjajoukkue menestyi kertakaikkisen hienosti 24.-25.2. järjestetyssä German Open -kilpailussa. Mitaleita ropisi, vaikka sarjat olivat järjestään isoja ja taso yleisesti ottaen kova. Tästä mitalisaalista ottivat myös Taekwondourheilijat oman osansa.

Ainon huikeat suoritukset toivat kultaa tyttöjen 8-11-vuotiaiden sarjasta Ainon jättäessä taakseen 11 muuta tyttöä. Christianin, Ollin (Budokwai) ja Fransin (Budokwai) viimevuotinen EM-pronssijoukkue on jatkanut kovia suorituksia kisa toisensa jälkeen ja nytkin vahva synkrosuoritus toi hopeaa kaulaan. Vahvaa oli myös Saran, Helmin (Pori) ja Mian (EHT) kadettitrion suorittaminen, ja päivän erinomaisesta onnistumisesta kertoo pronssinen mitali. Samoin Ville ja Triinin (Budokwai) nappasivat pronssin U40 -parisarjasta.

Isot onnittelut kaikille mitalisteille!

20180224_174144 20180225_111008 Aino German Open 2018