Lasten liikesarjajoukkue liekeissä Saksassa

Hienoja sijoituksia kovatasoisesta kisasta

Lasten liikesarjajoukkue otti ensikosketuksensa kansainvälisiin kisamattoihin Saksan Sindelfingenissä, jossa 1. European President´s Cup for Children keräsi sankoin joukon nuoria kisaajia ottamaan toisistaan mittaa sekä liikesarjoissa että ottelussa. Lisäjännitystä peliin toi mahdollisuus saada kisapaikka kadettien euroopanmestaruuskisoihin tai WT:n Multi European Cadets Championships kilpailuihin 9-11-vuotiaiden osalta. Kisapaikka irtosi sijoittumalla sarjassaan neljän parhaan joukkoon. Taekwondourheilijoita kisassa oli edustamassa lasten liikesarjajoukkueen Sofia, Bella, Victoria ja Alex. Tytöt kilpailivat yksilössä ja ryhmäsarjassa ja Alex ainoastaan yksilössä.

Image uploaded from iOS (6) Image uploaded from iOS (4)

Kadetti-ikäinen Alex kilpaili sinivöisten sarjassa ja kotiintuomisina tuli Saksasta tällä kertaa se kirkkain mitali. Varmat suoritukset eivät jättäneet epäilystä siitä kenelle sarjan herruus tänään kuului. Yhtä kirkkaat olivat myös mitalit Sofian, Bellan ja Victorian kaulassa ryhmäsarjasta. Tyttöjen suoritukset hioutuvat kisa kisalta yhtenäisemmäksi ja tältä ryhmältä on vielä lupa odottaa paljon. Tytöt kisasivat kaikki samassa yksilösarjassa ja olivat kaikki aivan palkintosijojen tuntumassa. Tällä kertaa järjestys oli Sofian nelossija, Vickanin vitossija ja Bellan kutossija. Upeat sijoitukset kovasta sarjasta!

Onnittelut mitaleista ja hienosta kisareissusta!

Image uploaded from iOS (7) Image uploaded from iOS (5)