Hintamuutokset astuvat voimaan 1.3.2018

Taekwondourheilijoiden hintamuutoksista tiedotettiin Tammikuussa uutiskirjeessä, ja uudet hinnat astuvat voimaan 1.3.2018. Kaikissa sopimuksissa uusia hintoja sovelletaan seuraavan laskutuskauden alkaessa ja 10-korteissa nykyisen kortin loppuessa. Uudet hinnat löytyvät hinnastosta ja vyökokeiden osalta vyökoehinnastosta. Hintoihin tulevat korotukset on pidetty mahdollisimman vaatimattomina.

Miksi hintoihin tulee korotuksia?

  • Hintoja ei ole tarkistettu muutamaan vuoteen ja samalla kaikille harjoitusryhmille on tullut useita sopimushintaan sisältyviä uusia harjoituksia (Harrastajaottelu, harrastajaliikesarja ja akrobatiaharjoitus)
  • Taekwondourheilijat siirtyy elokuussa 2018 uusiin isompiin tiloihin harjoittelemaan, jolloin paitsi treenitilan määrä myös laatu kasvaa merkittävästi
  • Vyökokeiden palautteenantojärjestelmää kehitetään niin, että jatkossa kaikki vihreästä vyöstä ylöspäin saavat henkilökohtaisen palautteen vyökokeesta sähköpostitse kokeen jälkeen. Omaa kehittymistä ja kehityskohteita on siis helpompi seurata
  • Kilpailuihin lähtevien osalta palautteenantojärjestelmää kehitetään niin, että kilpailujen jälkeen jokainen saa henkilökohtaisen palautteen valmentajaltaan