Ainolla hieno kisareissu U.S. Openissa

Aino kilpaili molemmissa kilpailumuodoissa Las Vegasissa

Aino haki toista vuotta putkeen kansainvälistä kisakokemusta Las Vegasissa järjestettävästä US-Openista, jossa taso on kansainvälistä huippua kaikissa sarjoissa. Myös lasten sarjat keräävät runsain mitoin osallistujia mertenkin takaa.

20180126_201600 IMG-20180128-WA0003

Liikesarjoissa Aino oli yksi 18 tytöstä, jotka tavoittelivat sarjan voittoa. Varmat suoritukset siivittivät Ainon yhdeksänneksi, eli juuri finaalikierroksen ulkopuolelle. Aino ei siis päässyt näyttämään kynsiään finaalissa, mutta yhdeksäs sija on kova suoritus tästä kisasta.

Image uploaded from iOS

Ottelussa Aino löysi hyvin keskittymisen ensimmäiseen matsiinsa ja vei jännitysnäytelmän nimiinsä 3-0. Toisessa matsissa vastaan asteli sarjan ylivoimaisesti voittanut USA:n Kaelin Chan. Tällä kertaa ei avaimia löytynyt taitavaa Jenkkiä vastaan, mutta sitäkin enemmän arvokasta kokemusta.

Kuten hyvään kisareissuun kuuluu, jatkui kisojen jälkeen tutustuminen paikallisiin nähtävyyksiin ja kulttuuriin.

20180131_165529