Taekwondourheilijoiden kevätkausi alkaa – Tervetuloa mukaan!

Treenit pyörähtävät käyntiin täydellä tohinalla 8.1.2018

Joululomat alkavat olla pulkassa ja on aika palata treeniarjen pariin. Olitpa sitten uusi tai vanha harrastaja mielenkiintoisia treenejä löytyy varmasti. Lue tästä, miten aloitat harrastuksesi tai mitä muuta oleellista kannattaa tietää.

Miten aloitan taekwondoharrastuksen Taekwondourheilijoissa?

Aloittaminen on äärimmäisen helppoa. Lue muutaman kohdan ohje täältä ja suuntaa salille!

Voinko harjoitella yhdessä lapseni kanssa?

Kyllä voit! Lue lisää perheryhmistämme täältä.

taaperotaekwondo-4

Mitkä ovat kevään harjoitusajat?

Keväällä harjoitusaikoihin ei ole tullut isoja muutoksia perusryhmien osalta. Käy kuitenkin virkistämässä muistiasi täällä.

Missä ryhmässä tai treeneissä minun pitäisi käydä?

Käy ainakin oman ikäryhmäsi perustreeneissä (alkeet, jatko tai edistyneet) ja valitse sen lisäksi yksi tai useampi lisäharjoitus viikossa. Lisäharjoitukset kuuluvat harjoitussopimuksesi hintaan, joten älä emmi osallistua niin moneen harjoitukseen kuin kroppa kestää:

  • Harrastajaottelu: Otteluharjoitus niille harrastajille, joilla ei ole kilpailullisia tavoitteita tai jotka ovat kilpauransa alussa. Harjoituksissa keskitytään aina ottelun perusteisiin, joten älä pelkää tulla mukaan vaikket olisi juurikaan otteluharjoitteita tehnyt
  • Harrastajaliikesarjat: Liikesarjaharjoitus harrastajille, jotka haluavat hioa liikesarjojaan ja perusteknistä osaamistaan uudelle tasolle. Erityisesti ylempivöisten harrastajien kannattaa käydä vakivierailuilla tässä harjoituksessa
  • Akrobatia ja trikkipotkut: Harjoitus kaikille, jotka haluavat oppia käyttämään kroppaansa uusilla tavoilla ja usein painovoimaa uhmaten. Olipa tavoitteesi sitten lentokuperkeikka tai ympäripyörähdyspotku tämä harjoitus auttaa sinua sitä kohti. Kaikista harjoitteista on aina tarjolla helpompia ja vaikeampia versioita, joten kenenkään ei tarvitse empiä osallistumistaan
  • Kuntopiiri, core ja venyttely: Aikuisille ja kilparyhmissä harjoitteleville nuorille suunnatut harjoitteet, jossa fyysiset ominaisuudet ovat harjoittelun keskiössä. Erittäin oleellinen osa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kasvattamista

Tämän lisäksi urheilijoille on tarjolla koko liuta omia harjoituksiaan. Jos kilpaileminen kiinnostaa kumman tahansa kilpailumuodon osalta, kysy lisää valmentajaltasi.

20170225_111457_007

Mistä saan tietoa tulevista tapahtumista?

Käy tilaamassa Taekwondourheilijoiden uutiskirje sivun oikeasta reunasta. Kannattaa myös vierailla säännöllisesti sivuillamme sekä seurailla facebook-kanavaamme.

Nähdään salilla!