Joulukuun vyökokeet paketissa

Joulukuussa suoritettiin uusia vyöarvoja kaikissa ikäryhmissä

Joulukuun alku oli kiireistä aikaa vyökokeiden osalta, kun kaikki ikäryhmät suorittivat uusia vyöarvojaan. Skaala vyöarvojen osaltakin oli iso, painottuen tietysti syksyllä aloittaneisiin harrastajiin, jotka nyt ansaitsivat ketaisen vyönsä.

Vyökoerumba alkoi aikuisten kokeella 7.12. Juho Rannan valvovan silmän alla. Erityismaininnan ansaitsivat ne harrastajat, jotka ovat aktiivisesti käyneet harrastajien liikesarjaharjoituksissa hiomassa tekniikkaansa. Treeni näkyi suorituksissa. Vyöjakauma oli yhteen kokeeseen turhankin suuri, mutta jatkossa aikuisetkin suorittavat vyönsä erillisissä kokeissa tasoryhmissä.

Perjantaina 8.12. tohinaa vasta riittikin kun Pauli Raivio valvoi 4 tasoryhmän koesuoritukset. Keltaisen vyön suorittajia riitti niin paljon, että nämä jaettiin kahteen erilliseen kokeeseen iän mukaan. Molemmissa ryhmissä yleistaso ja asenne olivat erinomaisella tasolla ja syksyn ahkera harjoittelu näkyi selvästi. Keväällä ryhmissä siirrytään harjoittelemaan ensimmäistä liikesarjaa ja hiotaan opittuja taitoja yhä enemmän. Myös ylempien vöiden suorittajat ansaitsivat vyönsä puhtain paperein. Perjantai-ilta oli jo pitkällä yli yhdeksän kun punavöiset junnut esittelivät murskaustaitojaan kokeen päätteeksi. Myöhäinen ajankohta ei kuitenkaan paljon harmittanut, kun salilta pääsi lähtemään uusi vyöarvo plakkarissa.

Keskiviikkona 13.12. oli hymy herkässä pienten lasten ryhmissä, kun ahkerat ahkerat suorittivat tiikeri- ja lohikäärmemerkkejä. Lasten innostus ja asenne eivät jääneet huomaamatta kokeen pitäneiltä Petteri Kauppiselta ja Mari Lapinsalolta.

Hymy herkässä lasten ryhmäläisillä

Hymy herkässä lasten ryhmäläisillä

Ylemmät vyöt tiukan rutistuksen jälkeen

Ylemmät vyöt tiukan rutistuksen jälkeen

Vihreiden nauhojen ja vöiden suorittajilla aihetta tuuletukseen

Vihreiden nauhojen ja vöiden suorittajilla aihetta tuuletukseen

7-9-vuotiaat keltaisen suorittajat läpi puhtain paperein

7-9-vuotiaat keltaisen suorittajat läpi puhtain paperein

10-15-vuotiaat tuoreet keltaiset vyöt

10-15-vuotiaat tuoreet keltaiset vyöt