loka 01

Viikonloppuna kisailtiin Eurassa ja Riiassa

Eura Cup 2017

Liigasarjoihin osallistuivat Jenny Vettenniemi ja Iines Korhonen kadeteissa ja Emilia Lahti junnuissa. Jenny ja Iines osallistuivat kahteen painoluokkaan. Toisessa Jenny voitti ja Iines otti hopeaa sekä toisessa Jenny hopeaa ja Iines pronssia. Emilia voitti yhden ottelun, mutta loukkasi nilkkansa semifinaalissa. Nilkassa ei ole vakavaa vammaa, mutta lepoa tulee ainakin viikko.

Lasten sarjoissa ottelivat Lauri ja Lassi sekä Venne kahdessa sarjassa. Kaikki voittivat yhden sarjan ja Venne jäi hopealle toisessa sarjassaan potkaistuaan vastustajaa päähän sääntöjen vastaisesti 9-0 johdossa. Kaikki dominoivat sarjojaan ja edessä onkin siirtyminen vaativimpiin sarjoihin syksyn kilpailukauden aikana.

Sampo Pajulampi valmensi ja Ali Lahti tuomaroi. Alin tuomarointi sai kiitosta, kokemuksen karttuminen näkyy jämäkkänä toimintana kentällä. Ottelijoiden hyvinvoinnista huolehti lukuisa joukko vanhempia, joiden panos oli jälleen korvaamaton.

Latvia Open 2017

Latviassa seuraamme edustivat Tuikku Holopainen ja Plum Kopisto kadeteissa, Severi Sarala junnuissa ja Jenna Partanen aikuisissa.

Tuikku, Plum ja Severi tippuivat jo ensimmäisellä kierroksella, mutta käteen jäi silti Plumille ja Tuikulle pronssimitalit. Jenna voitti avausvastustajansa, mutta puolivälierissä Venäjän Katja Derbaneva oli vahvempi.

Teemu valmensi ja Katri Sarala sekä Sami Kopisto toimivat huoltojoukoissa. Lue tarkempi kisaraportti tästä