elo 27

Lajinäytös elojuhlilla ja kokeilut avoimien ovien päivänä herättivät kiinnostusta

Taekwondourheilijoilla vauhdikas näytös Malminkartanon elojuhlilla

Taekwondourheilijat ovat jo tuttu näky Malminkartanon elojuhlilla, ja tänä vuonna paikalla oltiin jo seitsemättä kertaa. Tämän vuoden näytöstiimissä Severi Sarala, Emilia Lahti, Laura Orjasniemi, Jenny Vettenniemi, Janika Tatti, Sofia Sarala, Kaisla Seimola ja Markus Liuko näyttivät lajiosaamistaan isolle yleisölle Malminkartanon Piikapuistossa. Pauli Raivio ohjasi näytöksen Petteri Kauppisen kertoessa seuran toiminnasta näytöksen sisällöstä yleisölle. Näytöksen jälkeen oli helppo huomata ettei kukaan jäänyt kylmäksi; etenkään näytöstiimiläiset.

dav

Avoimien ovien päivillä innostuneita lajikokeilijoita

Kiitos kaikille, jotka kävivät lauantaina 26.8. Taekwondourheilijoiden avoimien ovien päivillä. Väkeä kävi mukavasti salilla varsinkin tapahtuman alkupuolella. Niin lapset kuin aikuisetkin ottivat ensikosketuksensa lajiin harjoittelemalla peruspotkuja ja hyvältä näytti! Ei siis muuta kuin salille treeneihin lisäoppia hakemaan.

dav

dav