elo 26

Elokuun vyökokeissa vahvaa osaamista

Syyskausi alkoi vauhdikkaasti vyökokeiden merkeissä

Kesällä ahkerasti treenanneet pääsivät heti syyskauden alussa korottamaan vyöarvoaan, aikuiset torstaina 24.8 ja junnut perjantaina 25.8. Pauli valvoi aikuisten koetta ja Petteri taas varmisti perjantaina, että jokainen kokelas todellakin ansaitsi vyönsä.

Molemmissa kokeissa tekninen osaaminen oli erinomaista. Muutamat kelta- ja vihreävöiset  harrastajat osoittivat hämmästyttävän edistynyttä teknistä osaamista ja ylempiä vyöarvoja suorittaneet monitaiturit läpäisivät osion kuin osion kiitettävin arvosanoin. Ehkä vielä aavistuksen verran olisi kaivattu lisää sitä peräänkuulutettua asennetta ja spirittiä vyökokeessa. Paras keino kaivaa itsestään viimeisetkin rippeet joka tekniikkaan ja huutoon on harjoittella täysiä myös perusharjoituksissa. Ei siis muuta kuin treeneihin ja KIHAP!

Taekwondourheilijoilta isot onnittelut uusien vyöarvojen suorittaneille!

20170825_200531 20170824_210623