kesä 19

Christianin EM- ja MM- mitalikahvit 2.7.

Christian, Olli Siltanen (Budokwai) ja Frans Salmi (Budokwai) tekivät aikamoisen tempun nappaamalla Rhodoksella järjestetyistä Beach Poomsae MM-kisoista pronssia ja heti perään samaisessa paikassa järjestetyistä liikesarjojen EM-kisoista niin ikään pronssia. Molemmissa arvokilpailuissa taso oli äärimmäisen kova, joten suomalaistrion suorituksia kelpaa ihailla. Tämän lisäksi Christian nappasi myös Itävallasta kultaa äärimmäisen kovatasoisesta G1-turnauksesta, jossa taakse jäi mm. hallitseva Euroopan mestari.

Seura kahvittelee Christianin kunniaksi sunnuntaina 2.7. klo 14:00 alkaen Konalan salilla. Kutsu koskee kaikkia kynnelle kykeneviä, joten saavu sinäkin paikalle nautiskelemaan mitalijuhlan menosta ja kesäpäivästä hyvässä seurassa. Tapahtuma on hyvin vapaamuotoinen eikä edellytä ennakkoilmoittautumista.

Samassa yhteydessä seura antaa myös läksiäislahjan lasten ohjaajalle Jenna Aallolle, joka muuttaa kesällä Loviisaan.

Christianin terveiset Rhodokselta.

Christianin terveiset Rhodokselta.