touko 21

Salikisat perjantaina 26.5.

Perjantaina 26.5. Taekwondourheilijoiden salikisat

Osallistuminen on kaikille ilmaista, eikä erikseen tarvitse ilmoittautua. Aikuisten ja kadettien vuoro on osa Suomen Taekwondoliiton maajoukkueliriä, ja paikalle toivotaan mahdollisimman paljon leirille muutenkin osallistuvia kisaajia.

17:00-19:00 – E, D, ja C2 (7-12 vuotiaat ja 12-14-vuotiaat aloittelijat)

19:00-21:00 – C1, B1, B2, R1 ja H (12-14-vuotiaat kadetit, +15-vuotiaat)

Huom! Poikkeuksellisesti 5-6-vuotiailla ei ole taitokisaa tällä kertaa maajoukkueleristä johtuen.

Jos et ole varma, kumpaan ryhmään sinun kannattaisi tulla, ota rohkeasti yhteyttä valmentajiin. Erityisesti isokokoisempien C2-junnujen ja kadettisarjoihin siirtoa suunnittelevien kannattaa kysellä, josko sopivampia vastuksia löytyisi myöhemmältä vuorolta. Kannustamme kaikkia uusia harrastajia mukaan kisoihin, vaikkei vielä olisi edes tietoa mitä otteleminen tarkoittaa. Ensimmäisellä kerralla voi katsella tunnelmia tai vaikka itsekin otella, jos siltä tuntuu.

Klo 19:00 alkavalla vuorolla käytössä E-panssarit. Omat E-sukat ovat siis erittäin suositeltavia, jos haluat otella sähköpanssareilla. Muutamia hajakokoja lainasukkiakin löytyy.

Seuralta voi lainailla puuttuvia suojia, mutta kannustamme kaikkia ostamaan omat harjoitussuojat, joita tarvitaan säännöllisesti myös harjoituksissa. Kysy lisää salin varustekaupasta ja valmentajilta.

Salikisapäivänä ei järjestetä muita harjoituksia.