Kategoriat
Etusivu slider Yleinen

Sara ja Aino mitaleilla Sofiassa

Sofia Open G1 turnaus käytiin 4.-5.3. Bulgarian Sofiassa. Seuraamme edustivat Tuikku Holopainen, Eddie Quinones, Sara Quinones ja Aino Kortelainen.

Tuikku ja Eddie hakivat kisanäyttöjä kadettien EM- ja MM-kisoihin. Molemmilla tavoite jäi valitettavasti saavuttamatta. Tuikun avausvastustaja tuli Israelista ja Tuikku otti tarkalla tyylillään selkeän voiton. Toisen kierroksen kreikkalainen oli sen sijaan liian kova pala. Ottelu venyi aina jatkoerän golden pointiin, jossa pieni virhe maksoi mitalin ja arvokisapaikan.

Eddie sai vastaansa kreikkalaisen, joka olisi ollut perussuorituksella helppo voitettava. Kuitenkin Eddien työskentely oli näissä kisoissa aavistuksen huolimatonta ja useat pienet virheet maksoivat voiton.

Saralla oli vain finaali lasten sarjassa. Kyproslainen oli ottelussa selvä vastaantulija ja Sara voittikin varsin ylivoimaiseen tyyliin.

Ainon omaan sarjaan ei tullut vastustajia, mutta reippaana tyttönä Aino otteli painoluokkaa ylempänä. Semifinaalissa Kreikan edustaja oli reilusti heikompi Ainon viedessä ylivoimaisen voiton. Finaalissa vastassa oli toinen kreikkalainen, joka taas oli todella pitkä ja vahva. Aino ei löytänyt keinoja kovapotkuisen vastustajan kaatamiseksi ja kotiintuomisina näin ollen hienosti hopeamitali.

Kisajärjestelyt toimivat yllättävän hyvin. Uusi tuomarilinja oli tosin vielä vaihteleva ja se aiheuttikin paljon päänvaivaa ottelijoille, joiden näkökulmasta varoitukset olivat paikoitellen varsin arvaamattomia.

Seuraavaksi Eddie suuntaa ensi viikonloppuna Hollannin avoimiin ja muu joukkue viikkoa myöhemmin Belgiaan.

17121898_10154446932942794_1351991231_o


#tu11 #taekwondo #taekwondourheilijat #taekwondourheilijat2011 #aloitataekwondo


Uutiset



Soita meille: 0451827290
Käy itse tai lähetä perinteistä postia: Ristipellontie 14, FI-00390 Helsinki
OLEMME Avoinna arkisin 17.00-20.30 TAI SOPIMUKSEN MUKAAN

Lisenssi tarvitaan kilpailuissa sekä kaikissa liiton tapahtumissa. Lisäksi voit hankkia samalla edullisen harjoitteluvakuutuksen.


Sivu käyttää evästeitä käyttökokemuksen optimoimiseksi. Sivu ei tallenna käyttäjän tietoja. GDPR:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.



fiSuomi
Powered by TranslatePress