Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje Yleinen

Taekwondourheilijoiden kesäleirit

Perinteiset kesäleirit kesäkuun ensimmäisillä viikoilla

Ei ole parempaa tapaa aloittaa kesälomaa kuin osallistuminen Taekwondourheilijoiden kesäleirille. Kaksi viikon mittaista päiväleiriä lapsille ja nuorille takaavat vauhdikasta taekwondotreeniä, mukavaa ulkoilua, leikkejä ja pelejä sekä huippuhauskaa yhdessäoloa. Leirit sopivat kaikille vasta-alkajista konkareihin. Paikkoja on rajoitettu määrä. Älä siis epäröi, vaan ilmoittaudu saman tien!

Tietoja leireistä

Ajankohta: 1. leiri 5.-9.6., 2. leiri 12.-16.6.

Hinta: 175€/leiri tai 300€ molemmat leirit (sisältää harjoitukset, lounaan, välipalan ja muut mahdolliset kulut)

Toteutuminen: Leirit toteutuvat, jos ilmoittautuneita on enemmän kuin 10 osallistujaa/leiri. Maksimimäärä on 20 osallistujaa / leiri.

Aikataulu: Ovet aukeavat klo 9:00 ja sulkeutuvat klo 17:00. Varsinaiset harjoitukset ja ohjelma ovat välillä 10:00-15:00. (Tarkempi ohjelma julkaistaan lähempänä leiriä)

Ilmoittautuminen: Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen info@taekwondourheilijat.fi. Ilmoittautumiseen mukaan nimi, ikä, aikaisempi kokemus taekwondosta, allergiat ja muut erityishuomiot sekä huoltajan puhelinnumero.

 

Ilmoittautuneet saavat vielä tarkemman leiri-infon lähempänä kesäkuun alkua. Älä kuitenkaan epäröi kysyä, jos jokin asia jäi epäselväksi: info@taekwondourheilijat.fi tai 045-1827290.

Leirimainos


#tu11 #taekwondo #taekwondourheilijat #taekwondourheilijat2011 #aloitataekwondo


Uutiset



Soita meille: 0451827290
Käy itse tai lähetä perinteistä postia: Ristipellontie 14, FI-00390 Helsinki
OLEMME Avoinna arkisin 17.00-20.30 TAI SOPIMUKSEN MUKAAN

Lisenssi tarvitaan kilpailuissa sekä kaikissa liiton tapahtumissa. Lisäksi voit hankkia samalla edullisen harjoitteluvakuutuksen.


Sivu käyttää evästeitä käyttökokemuksen optimoimiseksi. Sivu ei tallenna käyttäjän tietoja. GDPR:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.



fiSuomi
Powered by TranslatePress