Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje Yleinen

Taekwondourheilijoiden ensimmäiset poom-vyöt

Seuraan viisi uutta poom-arvoa

Lauantaina 25.2. viisi nuorta taekwondourheilijaa saavutti seuran ensimmäiset poom-vyöt. Rima asetettiin melkoisen korkealle, kun Emilia Lahti, Tuikku Holopainen, Sara Quinones, Eddie Quinones ja Plum Kopisto näyttivät osaamisensa viisi tuntia kestäneessä kokeessa. Ryhmän tsemppi vain kasvoi kokeen kuluessa ja tekniikoista puristettiin kaikki irti silloinkin, kun jalat alkoivat jo hieman painaa. Viisikon teknisestä osaamisesta ei jäänyt myöskään epäselvyyksiä. Kokeen pitäjät Petteri Kauppinen ja Pauli Raivio olivat erittäin tyytyväisiä suoritukseen ja kuiskuttelivat positiivisia huomioita toisilleen läpi kokeen.

20170225_100010

Koe alkoi tehokkaalla lämmittelyllä, kun kokelaat liikkuivat salin pitkää päätyä erilaisten eläinkävelyiden ja taitoliikkeiden keinoin. Rytmien ja askelneliöiden kautta siirryttiin Petterin pitämään tekniikkaosuuteen. Kovasta tahdista ja haastavista tekniikoista huolimatta potkut ja käsitekniikat pysyivät porukalla mainiosti kasassa. Tekniikkaosuuden jälkeen siirryttiin Paulin pitämään kamppailuosuuteen, jossa nuoret saivat jos jonkinlaisia itsepuolustus- ja ottelutehtäviä. Tekniikoiden käytännön sovellukset ja liikkuminen sujuivat mallikkaasti, vaikka useimmissa tehtävissä hyökkäyspaine oli varsin kova. Kamppailun jälkeen lihakset saivat hetken levon, kun siirryttiin teoriakysymyksiin ja palautteisiin. Palautteen jälkeen vauhtia kerättiin vielä uudestaan hyppypotkujen avulla, ja vauhtiahan löytyi!

Seura onnittelee lämpimästi uusia kyosanimeja!  Yksi tärkeä virstapylväs on jälleen saavutettu seuraavien tavoitteiden jo siintäessä horistontissa.

20170225_111457_007

_20170225_141714DSC_3888 copy 2

 


#tu11 #taekwondo #taekwondourheilijat #taekwondourheilijat2011 #aloitataekwondo


Uutiset



Soita meille: 0451827290
Käy itse tai lähetä perinteistä postia: Ristipellontie 14, FI-00390 Helsinki
OLEMME Avoinna arkisin 17.00-20.30 TAI SOPIMUKSEN MUKAAN

Lisenssi tarvitaan kilpailuissa sekä kaikissa liiton tapahtumissa. Lisäksi voit hankkia samalla edullisen harjoitteluvakuutuksen.


Sivu käyttää evästeitä käyttökokemuksen optimoimiseksi. Sivu ei tallenna käyttäjän tietoja. GDPR:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.



fiSuomi
Powered by TranslatePress