joulu 19

Taekwondourheilijat menestyi otteluliigassa

Vuoden 2016 otteluliigan loppupisteet julkaistu

Vuoden 2016 otteluliiga paketoitiin Paraisten liigafinaaleissa marraskuun lopussa. Liitto julkaisi lopulliset yhteispisteet ja sarjapisteet nyt, vaikka voittajat toki saivat pokaalinsa jo liigafinaalien yhteydessä. Taekwondourheilijat oli kolmanneksi menestynein otteluseura. Kakkossija ei olisi voinut olla lähempänä Turun Budokwai Taekwondon ollessa ainoastaan yhden pisteen edellä yhteispisteissä. Euran Yong taekwondo vei yhteispistekisan nimiinsä selvällä erolla seuraaviin.

Taekwondourheilijat oli erityisen vahvasti edustettuna kadettisarjoissa. Plum  rohmusi itselleen peräti kaksi liigamestaruutta kadettien -41 ja -45 -sarjoista. Hannes voitti -49 -sarjan ratkaisemalla tiukkaakin tiukemman väännön nimiinsä liigafinaaleissa. Eddie taas voitti kevyesti -57 kiloisten sarjan. Tytöissä Aino  vei selkeällä piste-erolla -33 -sarjan ja tuli toiseksi -29 -sarjassa. Emmin voitto tyttöjen -51 sarjassa oli myös selkeä. B-junnuissa ja aikuisissa ei saavutettu voittoja, mutta sijoituksia kylläkin. Nuoremman ikäluokan kasvaessa nuokin sarjat alkavat täyttyä Taekwondourheiljoista ja ykkössijoista.

Onnittelut vielä kaikille liigamitalisteille!