joulu 16

Joulukuun vyökokeet pidetty

41 uutta vyöarvoa joulukuun vyökokeista

Jännitystä oli aistittavissa salilla keskiviikkona 14.12. kun kaikilla junnuryhmillä oli vyökoepäivä. Tuttuun tapaan jännitys muuttui ensimmäisistä rapukävelyistä lähtien hyväksi tsempiksi ja kovaksi keskittymiseksi. Pienten puolella Jenna ja Riina myönsivät tiikerimerkit neljälle ahkeralle treenaajalle ja lohikäärmemerkin yhdelle. Vyökokeessa lapset näyttivät parasta osaamistaan, ja merkit totisesti oli ansaittu intensiivisen tunnin päätteeksi. Verhon toisella puolella Pauli valvoi ensin keltavöisten ja vihreänauhaisten kokeen ja tämän jälkeen ylempien vyöarvojen kokeen. Pauli oli erittäin tyytyväinen molempien ryhmien osaamiseen. Torstaina aikuisten pieni porukka suoritti kokeensa Sampon valvonnassa, ja rima ylittyi kevyesti koko porukalla.

Onnittelut kaikille uusista vyöarvoista!

20161214_185203_720 20161214_204929_720