Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje

Kausi komeasti pakettiin Paraisilla

Kilpailukausi sai päätöksensä Paraisten liigafinaaleissa 26.11.2016 ottelussa sekä liikesarjoissa. Taekwondourheilijoita edusti tuttu tehoporukka, ja sijoitukset kertovat jälleen omaa iloista tarinaansa.

Liikesarjajoukkueen hurja kisavire jatkui

Valmentaja Essi Labartin oli helppo hymyillä kun poomsaeminionit kahmivat vähintään oman osansa pokaalipöydän antimista. Ainon laukun kantokyky joutui koetukselle kun kotiintuomisina oli kultaa kaikista neljästä liikesarjaedustuksestaan. Aino hoiteli yksilösarjoissa sinivöisten harrastajien ja sinivöisten ilvesten sarjat nimiinsä, ja parisarjassa kulta lohkesi Espoo Hwarang Teamin Mia Knutssonin kanssa. Mia oli myös Ainon ja Bellan kanssa osana kultajoukkuetta harrastajien ryhmissä. Kaiken tämän lisäksi Aino ehti käydä voittamassa sarjansa ottelun puolella ja palasi kiireellä takaisin liikesarjakentälle nopeiden yläfemmojen siivittämänä. Plum, Sofia ja Bella jäivät hopealle omissa yksilösarjoissaan, mutta etenkin Plumilla meni äärimmäisen tiukaksi. Yhteispisteet sarjan voittajan Porin Daniel Halosen kanssa olivat tismalleen samat, mutta Haloselle voitto tällä kertaa suurempien presentation-pisteiden turvin. Liikesarjaharjoittelu jatkuu vähintään yhtä määrätietoisesti kuin syksyllä tähänkin asti. Kevätkaudella tuskin kenelläkään on epäilystä, mistä Suomen kovimmat liikesarjakisaajat tulevat!

minionit

Hienoja sarjavoittoja ja tiukkoja vääntöjä ottelussa

Ottelussa Taekwondourheilijoilla oli 11 edustusta, joista kuusi sarjavoittoa. Henri avasi päivän pirteällä otteluliikkeellä ja hyvillä oivalluksilla. Valitettavasti pistepaikat jäivät vähäsisiksi vastustajan hyvän suojauksen vuoksi, ja Henri joutui taipumaan. Isoveli Lauri voitti oman sarjansa kahdella todella hienolla otteluvoitolla. Laurin ymmärrys ottelun perusrakenteesta ja pistepaikkojen hyödyntämisestä on kehittynyt valtavasti syksyn aikana, ja tänäänkin saatin korjata ahkeran työn satoa. Sofia otteli kahdessa sarjassa poomsae-edustustensa lisäksi. Joku saattoi jopa luulla, että paikalla on useampi Sofia kun vauhtia riitti koko päiväksi kisahallin päästä päähän. Sofialle tappio toisesta sarjastaan, mutta erinomainen taisteluvoitto toisessa sarjassa jatkoerässä. Janika taas otteli hopealle tutun tarkalla ja taktisella pelillä. Finaalissa paketti pysyi hyvin kasassa, mutta vastustaja ei silti antanut ottaa itsestään pisteitä, joten tiukka 1-0 tappio. Venne osoitti jälleen ettei perääntyminen kuulu ottelijan sanavarastoon. Liike eteenpäin yhdistettynä kovaan potkuvoimaan oli Vennen resepti sarjavoittoon.

Liigasarjoissa päivän työmyyrä oli Plum kahdella sarjaedustuksellaan. Plumille voitto toisesta sarjastaan ja kutkuttavan tiukka tappio toisen finaalissa jatkoerässä. Plumin kyky pysyä keskittyneenä ja omassa pelisuunnitelmassa kantaa vielä kauas. Plum itse oli pettynyt finaalitappioon, mutta kaksi liigamestaruutta lämmitti kovasti mieltä. Emmi joutui tunnustamaan tällä kertaa Tampereen Sini Lehdon paremmakseen ja sijoitus näin ollen kolmas. Hannes näytti molemmissa otteluissaan, mitä tarkoittaa voitontahto. Ensimmäisen Hannes piti hallinnassaan alusta loppuun, mutta finaali meni äärimmäisen tasaisena ja tapahtumarikkaana aina jatkoerään asti. Kannustusjoukkojen sykkeet lienivät ottelijoiden sykkeiden tasolla kun ratkaiseva piste ilmestyi Hanneksen kohdalle pistetaululle. Pari kipeää osumaa pistealueiden ulkopuolelle unohtuivat äkkiä, kun Hannes kuittasi paitsi turnauksen myös koko liigan voiton sarjassaan.

Myös otteluliigan kokonaispalkinnot jaettiin Paraisilla, mutta ne uutisoidaan erikseen kun viralliset tulokset ilmoitetaan.

Taekwondourheilijat onnittelee kaikkia mitalisteja! Tähän on hyvä päättää kausi ja aloittaa valmistautuminen seuraavaan.

emmi plum

ps. Emmin pitelemä pysti on Ambassador´s Cupin parhaan ottelujoukkueen palkinto, joka jaettiin vasta nyt.

Kaikki sijoitukset

Kilpailija / ottelu sarja Sijoitus
Venne Viitaniemi D2 – Kids -35 Kg 1.
Lauri Hulikkala C2 – Kids -44 Kg 1.
Henri Hulikkala D2 – Kids -40kg 3.
Sofia Sarala D1 – Kids -30 Kg 2.
Sofia Sarala D1 – Kids -28 Kg 1.
Aino Kortelainen C1 – Cadets -33 Kg 1.
Janika Tatti D1 – Kids -37 Kg 2.
Plum Kopisto C1 – Cadets -41 Kg 1.
Plum Kopisto C1 – Cadets -45 Kg 2.
Emilia Lahti C1 – Cadets -51 Kg 3.
Hannes Tolonen C1 – Cadets -49 Kg 1.
Kilpailija / Liikesarjat Mitalisija
Plum Kopisto Cadets Male 2.
Aino Kortelainen Kids Blue Female 1.
Bella Buuri Kids Green Female 2.
Sofia Sarala Kids Blue Female 2.
Aino Kortelainen Blue Belts Female 1.
Bella Buuri & Sofia Sarala Kids Pair 2.
Aino Kortelainen & Mia Knutsson (Espoo Hwarang Team) Kids Pair 1.
Aino, Bella, Mia (Espoo Hwarang Team) Kids Team 1.

 


#tu11 #taekwondo #taekwondourheilijat #taekwondourheilijat2011 #aloitataekwondo


Uutiset



Soita meille: 0451827290
Käy itse tai lähetä perinteistä postia: Ristipellontie 14, FI-00390 Helsinki
OLEMME Avoinna arkisin 17.00-20.30 TAI SOPIMUKSEN MUKAAN

Lisenssi tarvitaan kilpailuissa sekä kaikissa liiton tapahtumissa. Lisäksi voit hankkia samalla edullisen harjoitteluvakuutuksen.


Sivu käyttää evästeitä käyttökokemuksen optimoimiseksi. Sivu ei tallenna käyttäjän tietoja. GDPR:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.



fiSuomi
Powered by TranslatePress