Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje Yleinen

Treeniä taekwondoäideille ja -isille!

Pitkä odotus päättyi sunnuntaina 2.10. kun “Harmaat pantterit” -ryhmä ponkaisi käyntiin. Harjoitukset ovat pääsääntöisesti sunnuntaisin klo 12-13, mutta kurssin ohjaaja Janne Rita antaa vielä tarkemmat aikataulut. Jannella on pitkä kokemus paitsi taekwondosta myös jumeista lonkissa ja kireistä hartoista. Jäykimmätkin saavat siis öljyä koneistoon!

Kenelle pantteriryhmä sopii? Aivan kenelle tahansa, joka on joskus istunut salin reunalla ihmettelemässä lastensa taekwondotaitoja tai jopa uhonnut osaavansa itse paremmin. Aikaisempaa kokemusta tai teräksistä peruskuntoa ei vaadita, vaan liikkeelle lähdetään kevyesti, rennosti ja pilke silmäkulmassa.

Tunneille osallistuminen ei edellytä ennakkoilmoittautumista. Tuntimaksu on vapaaehtoinen ja kerätään tunnin aluksi käteisellä. Taekwondourheilijat triplaa kertyneen summan ja se suunnataan suoraan seuran urheilijoiden harjoittelun tukemiseen. Syksyn kurssin tuotot ohjataan tukemaan urheilijoiden harjoittelua ostamalla seuralle elektronisia panssareita ja pääsuojia.


#tu11 #taekwondo #taekwondourheilijat #taekwondourheilijat2011 #aloitataekwondo


Uutiset



Soita meille: 0451827290
Käy itse tai lähetä perinteistä postia: Ristipellontie 14, FI-00390 Helsinki
OLEMME Avoinna arkisin 17.00-20.30 TAI SOPIMUKSEN MUKAAN

Lisenssi tarvitaan kilpailuissa sekä kaikissa liiton tapahtumissa. Lisäksi voit hankkia samalla edullisen harjoitteluvakuutuksen.


Sivu käyttää evästeitä käyttökokemuksen optimoimiseksi. Sivu ei tallenna käyttäjän tietoja. GDPR:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.



fiSuomi
Powered by TranslatePress